You Tube trending

Buba i Jala, krajiška serija i recitacija Baje Malog Knindže najgledaniji u BiH

Recitacija srbijanskog pjevača Baje Malog Knindže posvećena tenisaču Novaku Đokoviću treći je najpopularniji video u zemlji.
Lifestyle / Zabava | 10. 01. 2022. u 22:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Cijele noći zbog nje ture plaćam, bijedna mi nije bila jača. Rekli su mi, 'radi šta te plaća', sve se vraća, znaju moja braća'', refren je pjesme 'Roze' koja je trenutno najpopularniji video zapis u Bosni i Hercegovini na platformi You Tube.

Video: Jala Brat & Devito & Buba Corelli - Roze

Pjesmu 'Roze' izvode bosanskohercegovački reperi Jala Brat i Buba Corelli te srbijanski reper Devito. 'Roze' je objavljena krajem prosinca i trenutno broji preko šest i pol milijuna pregleda na You Tubeu.

Drugi najgledaniji video zapis je trenutno film ''Dobro jutro, komšija 8''. Riječ je o, kako se navodi u opisu serije, ''pitkoj i iskričavoj komediji, prepuna krajiškog humora na temu međususjedskih odnosa''. Serija je nastala u produkciji bh. televizije BN.

Video: DOBRO JUTRO, KOMŠIJA 8 - NOVI FILM

Recitacija srbijanskog pjevača Baje Malog Knindže posvećena tenisaču Novaku Đokoviću treći je najpopularniji video u zemlji. ''Godinama vlada svetom, jedan Srbin s reketom. A sada prave sto problema, da ne dođeš do Grand Slamea'', stih je Bajine pjesme.

Video: Baja Mali Knindza - Novak Djokovic

Doček Nove godine u Amsterdamu srbijanskog youtubera Bake Praseta četvrti je najpopularniji video na You Tubeu. Youtuber je zbog pritiska javnosti i povezivanja sa samoubojstvom youtuberice Kristine Đukić odselio u Nizozemsku. U objavljenom video zapisu provodi dan s obitelji i pratiteljima predstavlja ''novi život''. U opisu videa je naveo da će se vratiti u Srbiju ako skupi 500.000 lajkova na tom videu.

Video: NAŠ NOVI ŽIVOT - NOVA GODINA U AMSTERDAMU

Iskustvo Ilde Humić s njezinog poroda trenutno je peti najpopularniji video zapis na bh. You Tubeu. Blogerica koja se naziva ''ničim izazvanim komičarom i zabavljačem'' s obožavateljima je podijelila dogodovštine uoči poroda i nakon njega.

Video: PORODILA SAM SE! Moje iskustvo

Među ostalim popularnim videima trenutno se nalaze TV emisije i glazbeni spotovi.

Kopirati
Drag cursor here to close