Pola dvorane za koncert već rasprodano

Brojne osvojene nagrade Nina Badrić dolazi proslaviti s publikom u Mostaru

Nina Badrić je pozvala publiku da dođu zajedno slaviti uspjeh i ljubav 14.2. u Mostaru!
Lifestyle / Zabava | 05. 02. 2019. u 17:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza Nine Badrić je godina kakvu je samo mogla poželjeti.

Njezin hit "Rekao si" proglašen je hitom godine, a na dodjeli nagrade zlatni studio, protekli vikend, proglašena je pjevačicom godine.

"Umjetnici traju koliko traje pljesak publike. Sinoć ste me po tisućiti put „okupali“ svojom ljubavlju i snagom. Hvala vam. Vaša sam. I vi ste moji. Hvala vam na svakom glasu, aplauzu ljubavi, kojom me bodrite i volite i činite da trajem", ovim riječima se Nina na svojim društvenim mrežama zahvalila publici s kojom svakodnevno komunicira, te ih pozvala da dođu zajedno slaviti uspjeh i ljubav 14.2. u Mostaru.

Na koncertu u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru pod nazivom „Ljubav za ljubav“ Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere, a publika s nestrpljenjem iščekuje čuti uživo izvedbu pjesme „Rekao si“.

Kao i za sve njezine ranije koncerte, tako se i za ovaj traži karta više.

"Više od pola dvorane je rasprodano. Imamo pozive Nininih fanova iz cijele Hercegovine i južne Dalmacije, koji planiraju doći na koncert. Poučeni iskustvom sa zadnjeg Nininog koncerta u Mostaru, prije dvije godine, kada je ulaznica nestalo do dana koncerta, preporuka svima da na vrijeme kupe ulaznice, osobito ako žele uživati u njemu s boljih mjesta, jer su mjesta na parteru numerirana", poručili su organizatori iz agencije PRimera.

Ulaznice su u prodaji dostupne po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko kupikartu.ba.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close