Dodatni sadržaji

Brojimo sitno do Mostar Summer Festa 2023: Chillanje kao stil života

MSF-a je savršeno mjesto koje sadrži sve potrebne sastojke duhovne hrane: zrak, sunce i muziku. Uostalom, simbol MSF chillanja je ljenjivac. S razlogom.
Lifestyle / Zabava | 26. 06. 2023. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Summer Fest je ušao u festivalski tjedan i na prste jedne ruke se broje dani do otvaranja festivalskih kapija.

S festom je tradicionalno došlo ljeto, kad je potrebno usporiti, prikočiti, odmoriti.

Kad je potrebno naći vremena za predah, za sebe i za uživanje. Vremena za bijeg od obvezama opterećene svakodnevice. MSF-a je savršeno mjesto koje sadrži sve potrebne sastojke duhovne hrane: zrak, sunce i muziku. Uostalom, simbol MSF chillanja je ljenjivac. S razlogom.

Spas od vreline, osvježenje i punjenje baterija između nastupa potraži u Žujinom pubu uz 20 različitih vrsta piva, a oni koji to vole kraće i slađe, mogu navratiti do ledeno hladne Jägermeister zone.

Svratite i do Rakija cornera na domaću rakiju po svom ukusu ili do Red Bull Cocktail cornera na kojem ćeš pronaći viši nivo kombiniranja pića i podizanja raspoloženja.

Obvezno potraži i Jack Daniels Bar u kojem te osim prepoznatljivog okusa očekuje i zanimljivo VR putovanje i još mnogo interaktivnog sadržaja, igara i produžene zabave.

U Sky corneru uz 360 Camera Booth stvori jedinstvenu uspomenu koja će ti mamiti osmijeh narednih 360 dana do idućeg festivala.

Nakon otkačenog plesanja i pjevanja iz sveg glasa, a onda i chillanja, uzmi svoj energetski boost u Food corneru: tu su masivni burgeri, najukusnija BBQ ponuda i najslasnije palačinke, i budi spreman za prve redove omiljenih izvođača.

Foto: PR / Brojimo sitno do Mostar Summer Festa 2023

Mostar Summer Fest od ove godine donosi i beskontaktni sustav plaćanja. Plaćanje na festivalu bit će moguće isključivo festivalskom bezgotovinskom karticom. Festivalsku karticu na koju ćeš položiti željeni iznos moći ćeš preuzeti na za to predviđenim mjestima koja će biti jasno naznačena unutar festivalske zone.

Festivalsku karticu za plaćanje koristiš sva tri dana festivala. U bilo kojem trenutku tijekom festivala karticu možeš dopuniti sa željenim iznosom, a nepotrošeni iznos refundirati na pultu za izdavanje kartica.

Kopirati
Drag cursor here to close