To je to

Britanci u kladionicama: Tko će Meghan dovesti do oltara?

Svadbeni obred započet će u podne, a vjenčat će ih nadbiskup Canterburyja Justin Welby. Na vjenčanje je par pozvao 600 gostiju, no popis još uvijek nije poznat.
Lifestyle / Zabava | 16. 05. 2018. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ Harry i Meghan Markle vjenčat će se u Windsoru 19. svibnja, a mnogi već sad smatraju da će se nakon njihove svadbe kraljevska obitelj potpuno izmijeniti.

Kladioničari su Meghaninu majku, Doriju Ragland, proglasili prvim favoritom za praćenje mlade kanadske glumice do oltara - koeficijent na tu okladu iznosi 1,67.

Na drugom mjestu se nalazi princ Charles (koeficijent 2,00) dok se na trećem mjestu nalazi princ William (koeficijent 5,00).

Mnogi su se također kladili da će Meghan do oltara došetati sama (koeficijent 5,00).

Britanski princ Harry (33) i njegova zaručnica Meghan Markle (36) izvijestili su da su izabrali kraljevsku kočiju otvorena krova kojom će se na dan svojeg vjenčanja provesti Londonom.

Na dan vjenčanja, 19. svibnja, Harry i Meghan Londonom će se provesti u kočiji Ascot Landau, jednoj od pet koliko ih posjeduje kraljevska obitelj u sklopu kraljevske kolekcije koju čini ukupno stotinu raznih kočija.

"Princ Harry i gospođica Markle raduju se kratkoj vožnji gradom. Nadaju se da će na daj način izraziti zahvalnost svima onima koji će se okupiti u Windsoru da bi uživali u ozračju toga posebnog dana", stoji u priopćenju Harryjeva ureda Kensingonske palače.

Objavljeno je i da će kočiju vući konji pasmine Widsor Grey koji su vukli i kočije članova kraljevske obitelji kraljice Viktorije u 19. stoljeću, a pratit će ih članovi pukovnije Household Cavalry Mounted.

Svadbeni obred započet će u podne, a vjenčat će ih nadbiskup Canterburyja Justin Welby. Na vjenčanje je par pozvao 600 gostiju, no popis još uvijek nije poznat.

Kopirati
Drag cursor here to close