Andrinje živi i ljeti

Osvježavajuća najava Andrinje Summer Festa!

Ovog petka u Podrumima Andrija održan je nezaboravan predpartijski event pod temom "Blatina, vino ljubavi”.
Lifestyle / Zabava | 31. 07. 2023. u 09:58 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večer je započela s izuzetno zanimljivom tribinom i predavanjem pod navedenom temom, koju su vodili vodeći enološki stručnjaci, dr. sc. Tihomir Prusina i glavni enolog naše vinarije Josip Martinović.

  / Foto:PR Osvježavajuća najava Andrinje Summer Festa!

Posjetitelji su imali priliku zaroniti u čarobni svijet autohtone hercegovačke sorte Blatina, koja je postala pravi simbol ljubavi prema ovom prekrasnom kraju.

U ugodnom ambijentu Podruma Andrija, posjetitelji su mogli uživati u pričama o povijesti Blatine, njezinim posebnostima i tehnikama uzgoja koje su otkrile godine iskustva i rada ove dvojice vrhunskih stručnjaka. Bilo je to više od običnog predavanja - bila je to prava poslastica za ljubitelje vina.

  / Foto:PR Osvježavajuća najava Andrinje Summer Festa!

Nakon inspirativnog predavanja, atmosfera je postajala sve veselija, gosti su razmjenjivali dojmove, okrepljivali se vrhunskim vinima i uživali u ukusnim zalogajima koji su se posluživali tijekom večeri.

  / Foto:PR Osvježavajuća najava Andrinje Summer Festa!

Ovaj event donio je uzvanicima i domaćinima priliku da proslave jedinstveni duh Andrinja i uživaju u blagodatima koje ovaj prekrasan kraj nudi.

Svi su napustili podrume s osmijehom na licu, s nestrpljenjem iščekujući glavni događaj, Andrinje Summer Fest, koji će biti nezaboravan spoj hedonizma, zabave i tradicionalne baštine.

  / Foto:PR Osvježavajuća najava Andrinje Summer Festa!

Andrinje Summer Fest će biti tematska vinska manifestacija koja će se održavati svake godine (zadnji petak u 7. mjesecu). Podrumi Andrija će se truditi da svaki festival donese jedinstvene doživljaje i gastronomska iznenađenja koja će zadovoljiti svačije nepce. Posjetitelji će imati priliku otkrivati različite vrste vina, kulturne aspekte različitih vinskih regija, te uživati u bogatstvu lokalne kuhinje. 

Uvjereni smo da će Andrinje Summer Fest postati omiljeni događaj u srcu Hercegovine!

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close