LJudi, zeza je bila!

Anđela iz Gaudeamusa: Nisam se zaručila!

"Nisam smatrala da će taj događaj izazvati ovakve reakcije jer da jesam, sigurno ne bih izašla niti prihvatila to kao zezanciju", kaže Anđela za Index.
Lifestyle / Zabava | 05. 01. 2019. u 22:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je snimka zaruka na nastupu Mile Kitića u Posušju postala internet hit u Hercegovini, Indexu se javila djevojka koju je folker dozvao na pozornicu.

Anđela tvrdi da nije u vezi s mladićem sa snimke te da je samo “prihvatila zafrkanciju” koju su započeli prije javne prosidbe.

"Bila sam u društvu u kojem je bio dotični gospodin s kojim ja nisam niti bila u vezi niti ću ikad biti. On je pod utjecajem alkohola uzeo prsten naše zajedničke prijateljice te izašao na binu, svjetla reflektora su bila okrenuta prema meni te sam izašla na pozornicu da se dotični ne osramoti pred toliko ljudi", kaže Anđela za Index.

"Nisam smatrala da će taj događaj izazvati ovakve reakcije jer da jesam, sigurno ne bih izašla niti prihvatila to kao zezanciju. Ove objave su mi izazvale izrazitu neugodu i želim demantirati priču jer, ponavljam, do zaruka nije došlo", zaključila je djevojka sa snimke.

Kopirati
Drag cursor here to close