Stolac

Pred Petrom je bitka života - pomozite joj

Novce za terapiju bi trebala osigurati Vlada Republike Hrvatske, međutim obitelj će sama morati pokrivati ostale troškove vezane za liječenje.
Lifestyle / Obitelj | 29. 12. 2017. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Petra Barešić

Petogodišnja Petra Barešić iz Stoca boluje od karcinoma neuroblastoma. Djevojčica se s ovom bolesti bori skoro tri godine.

Petra bi uskoro trebala početi liječenje imunoterapijom u Zagrebu. Novce za terapiju bi trebala osigurati Vlada Republike Hrvatske, međutim obitelj će sama morati pokrivati ostale troškove vezane za liječenje.

 ''Nakon gotovo godinu dana konačno smo  i mi došli na red za terapiju, a koja starta odmah iza Nove godine. Kao i svima koji se nalaze u ovoj teškoj borbi, a koja traje već gotovo tri godine i nama je potrebna novčana pomoć. Nama nisu potrebna neki veliki novci kao u slučaju Ane Rite naše susjede,ali smo u teškoj  financijskoj situaciji, a pred nama je još najmanje pola godine liječenja i života na relaciji Stolac - Zagreb'', rekao je za Bljesak.info Jozo Barešić, Petrin otac.

Petrin otac je rekao kako ''samo jedan odlazak u Zagreb košta 300-400 KM, bez da nešto pojedeš''.

Ističe da samo on u obitelji radi. Naglašava kako se Petra sada dobro osjeća unatoč tome što je prošla devet kemoterapija. Nada se da će se bolest neće vratiti nakon terapije koja je čeka u Zagrebu. Ukoliko želite pomoći obitelji Barešić možete kontaktirati Jozu na broj 063 442 874.

Također  možete pomoći donacijom novčanih sredstava  na sljedeći broj računa:

Jozo Barešić 
Hodovo b.b.,  Stolac 
Raiffeisen Bank
Broj transakcijskog računa  - 1613000001981474
IBAN CODE - BA391613000001981474

Kopirati
Drag cursor here to close