Ljubav bez granica

Pale prve zaruke na Pelješkom mostu

''Nema više Neuma, nema više granica. Uvijek je bila ista priča. Kad sam vidio da se otvorio most, znao sam da ću to tamo napraviti'', zaključio je Nikola.
Lifestyle / Obitelj | 31. 07. 2022. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: 24sata.hr / Pale prve zaruke na Pelješkom mostu

Dubrovčanin Nikola (27) svoju je djevojku htio zaprositi u Dubrovniku, ali kad je vidio da se otvorio Pelješki most, odlučio je to napraviti upravo na njemu. Upoznali su se prije šest godina u Zagrebu.

''Već duže vrijeme sam je planirao zaprositi, ali nisam znao gdje, osim da će to biti u Dubrovniku. A onda sam vidio da se otvorio Pelješki most, da je tamo pao prvi poljubac, pa sam rekao da ću i ja na mostu'', veselo govori Nikola (27), koji je svoju odabranicu Magdalenu (24) u nedjelju zaprosio na mostu koji je ujedinio cijelu Hrvatsku.

''Bila sam baš iznenađena. Znala sam da će me uskoro zaprositi, osjetila sam ja to. Ali da će biti na Pelješkom mostu, to nisam očekivala'', govori nasmiješena Magdalena, koja je već podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama, javlja 24sata.hr.

''Zajedno smo već šest godina. Ja sam iz Dubrovnika, a ona je iz Zagreba. Došao sam raditi u Zagreb prije šest godina, a upoznali smo se na poslu. Brzo sam se zaljubio, ali bome ne znam kako je to više izgledalo, no znam da smo odmah kliknuli'', kaže Nikola koji je s odabranicom danas baš došao na godišnji.

''Nema više Neuma, nema više granica. Uvijek je bila ista priča. Kad sam vidio da se otvorio most, znao sam da ću to tamo napraviti'', zaključio je Nikola, koji je s Magdalenom prošle godine kupio i stan u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close