Odnos zeta i punca

Ovih šest znakova otkriva da tvoj tata ne voli tvog partnera

Tate znaju biti jako zaštitnički raspoloženi prema svojim kćerima. Iako je on muškarac iz tvojih snova, tata kod njega vidi i neke mane te će zet morati proći kroz veliki test.
Lifestyle / Obitelj | 13. 07. 2023. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obiteljski odnosi imaju svoju dinamiku i naravno uvijek se mijenjaju kada u obitelj dođe novi član. Nova osoba  uvijek donesu nešto novo u obitelj i moraju stvoriti odnose sa svakim članom obitelji. No možda je roditeljima najteže uspostaviti odnos s roditeljima, ipak oni najviše na svijetu žele zaštiti svoju djecu bez obzira na godine.

Upravo zbog toga se često piše o odnosu između snahe i svekrve, ali i drugi odnosi u obitelji mogu biti komplicirani. Na primjer, odnos zeta i punca također može biti kompliciran. Tate znaju biti jako zaštitnički raspoloženi prema svojim kćerima. Iako je on muškarac iz tvojih snova, tata kod njega vidi i neke mane te će zet morati proći kroz veliki test. Možda nisi sigurna kakvo je mišljenje tate o tvom dečku ili suprugu? Onda će ti pomoći sljedeća objašnjenja koja pokazuju da tata nije naklonjen tvom mužu.

Komentira njegov poslovni izbor

Pojavljuje li se često u vašim razgovorima posao tvog supruga? Tata postavlja pitanja vezano za dohodak, planove ili općenito o tome što radi, ali uvijek u negativnom kontekstu. Kritika, sarkazam ili skepticizam izravno pokazuju da tata ne voli tvog supruga ili da nema visoko mišljenje o njemu, piše Žena.hr.

Ignorira ga

Ponekad ne postoje skriveni znakovi nego je vrlo očito da punac ignorira zeta. Na primjer, izbjegava razgovor s njim kada su u istoj prostoriji ili ne želi uvijek biti na istom događaju. Izbjegava ga zato što mu nije drag i nije zadovoljan kćerinim izborom.

Ništa mu nije dovoljno dobro

Pomaže li ponekad tvoj suprug puncu i punici? Pronalazi li tvoj tata uvijek neke nedostatke u njegovom radu? Nije dovoljno spretan ili ne zna? Uvijek će pronaći pogreške bez obzira o čemu se radu. Ovo je samo jedan od znakova da tvoj tata ne voli zeta i da se ne trudi vidjeti dobro u njemu.

Više simpatizira drugog zeta

Ako u obitelji ima više kćeri onda naravno postoji mogućnost da postoji više zetova. No onda otac može uspoređivati svoje zetove. I više biti naklonjen određenoj osobi. Možda će pokazati veliki trud prema sestrinom dečku, ali neće pokazivati isti trud prema tvom mužu? Možda mu je drugi zet ipak draži.

Misli da njegova kći može bolje

Ako je tata primijetio da si se posvađala sa suprugom možda će imati neki negativan komentar. Možda misli da je bivši dečko bio bolji izbor ili možda će naglasiti da takvo ponašanje očekuje od tvog muža i slično. Svakako pokazuje da nije zadovoljan tvojim izborom.

Tata se ponaša neustrašivo

Možda tata ne daje previše negativnih komentara nego se ponaša drugačije? Glumi da je neustrašiv i da sve može. Možda se osjeća ugroženo ili zanemareno zbog muškarca s kojim si odlučila provesti život. Možda nema ništa protiv tvog supruga nego se samo ne snalazi u novoj ulozi i ne sviđa mu se ideja da mu netko drugi "spašava" njegovu princezu. Kako god, ovi gore navedeni znakovi pokazuju da postoje nezadovoljstvo i da bi trebalo uložiti vrijeme i trud kako bi se popravio odnos. 

Kopirati
Drag cursor here to close