Dječji vrtić Ljubuški

Mladi Ljubušaci snimili priredbu za svoje roditelje i čestitali Božić

Dan prije Badnjaka djeca uživala u najboljim fritulama koje im je dijelio Djed Božićnjak.
Lifestyle / Obitelj | 25. 12. 2020. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djeca i djelatnici Dječjeg vrtića Ljubuški nisu dozvolila da im korona ukrade onaj božićni ugođaj koji svi rado iščekujemo. Tako su se kroz vrijeme Adventa odvijale različite aktivnosti kojima se djeci željelo približiti radost iščekivanja Božića.

Na velikom adventskom vijencu djeca su svaki tjedan palila po jednu svijeću i tako se približavali ljubavi koja dolazi. Velika je radost bila zbog dolaska sv. Nikole koji je ove godine došao s Centralkom i razveselio djecu poklonima. Za blagdan sv. Lucije posijali su pšenicu, a u božićnom duhu su uredili svoje učionice i napravili zimski grad u holu vrtića. Dan prije Badnjaka djeca uživala u najboljim fritulama koje im je dijelio Djed Božićnjak.

''Među brojnim aktivnostima koje smo realizirali u vrtiću je i tradicionalna božićna priredba za roditelje. Ove godine nismo bili u mogućnosti ugostiti sve drage ljude u našemu vrtiću, ali to tete nije spriječilo da s djecom pripreme božićni program. Mi smo predstavu snimili, a imate ju priliku pogledati iz vaših domova i uživati u pravoj maloj božićnoj priči kojoj se svi možemo radovati'' ,porumčili su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.


Realizaciju ovog projekta pomogli su Grad Ljubuški, Foto Đino i Autotransport d.o.o. Ljubuški.

''Dragi naši, želimo vam od srca čestit i blagoslovljen Božić i na dobro vam došlo sveto porođenje Isusovo. Neka vas Novorođeni obaspe mirom, radošću i blagoslovom kako bi svaki vaš korak u novoj 2021. bio milosrdan, siguran, odlučan i uspješan! Šaljemo vam srdačan pozdrav, osmjeh i zagrljaj koji dušu grije'', poručili su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close