Bill otvoreno o razvodu i životu superbogataša: Najteže je što su djeca otišla iz kuće
Gates je preko noći skliznuo od sveca do grešnika

Bill otvoreno o razvodu i životu superbogataša: Najteže je što su djeca otišla iz kuće

Lifestyle / Obitelj | 01. 05. 2022. u 17:50 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bill (66) i Melinda Gates (57) godinama su djelovali kao savršen par.

Njegova tvrtka, Microsoft, predvodila je tehnološki procvat, a u posljednja tri desetljeća dao je više od 50 milijardi dolara za pomoć u iskorjenjivanju dječje paralize, eliminaciji malarije i spašavanju milijuna života.

Osim što su poslovno bili na vrhu, imali su i skladan obiteljski život punih 27 godina.

Imaju troje djece, Jennifer (26), Rory (22) i Phoebe (19). Osnovali su Bill & Melinda Gates Foundation, postajući najveći svjetski filantropi.

Svaki dan bi se vozili kući s posla zajedno raspravljajući kako spasiti svijet, jednom su otkrili medijima. No, sve to nije bilo dovoljno i lani su se odlučili razvesti.

"Nisam vjerovala u taj odnos, nisam vjerovala da možemo dalje", rekla je Melinda za CBS u ožujku ove godine.

On je netom prije razvoda optužen da se družio s financijerom i seksualnim prijestupnikom, pokojnim Jeffreyjem Epsteinom. Čovjekom kojeg je Melinda nazvala 'personifikacijom zla', a kružile su i glasine da joj suprug nije bio vjeran.

Gates je preko noći skliznuo od sveca do grešnika.

Sada je i on odlučio iznijeti privatne detalje njihovog braka, razvoda i odnosa nakon svega.

"Bilo je prilično dramatično", komentirao je posljednje dvije godine pandemije Bill Gates u intervjuu za The Sunday Times.

Brak mu se raspao, umro mu je otac i pokušavao je spasiti svijet od koronavirusa, za što je prozvan neprijateljem broj 1 od strane antivaksera.

Njemu je pak, kaže, najteže bilo što su djeca otišla iz kuće. Najmlađa kći je isto otišla na fakultet, a uvijek je imala puno prijatelja koje je dovodila kući.

"Svaki brak, kako djeca odu iz kuće, proći će kroz tranziciju. Moj je, nažalost, prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje točke gledišta to je bio sjajan brak. Ne bih ga mijenjao. Ne bih se odlučio oženiti za nekog drugog", iskreno kaže Gates.

Opširnije na stranicama Jutarnjeg lista

Kopirati
Drag cursor here to close