Voljet će vas kao nitko do sad...

7 razloga zašto vam veza sa samohranom majkom može biti jedna od najboljih odluka

Samohrane majke su najveće lavice koje su ikad hodale zemljom. Ako se pitate kako bi izgledala veza s njima, pogledajte samo neke od razloga koje su navele!
Lifestyle / Obitelj | 07. 05. 2024. u 09:11 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste osvojili ljubav samohrane majke, možete reći da ste osvojili jackpot. Malo tko voli tako nesebično i strastveno kao žena koja je sama (ili uglavnom sama) odgojila svoju djecu, prenosi HuffPost.

Trebate još razloga? Nedavno smo zamolili nekoliko razvedenih mama da nam objasne koje su prednosti veze sa samohranom majkom. U nastavku pročitajte što su nam rekle.

1. Spremna je na nevolje

Svaka samohrana majka s kojom izlazite vjerojatno ima mnogo obaveza - a mnogo njih joj dolazi neočekivano. (Djeca dobiju gripu neposredno prije poslovnog puta? Naravno.) Za vas to znači da će ona razumjeti ako kasnite na večeru zbog kašnjenja na poslu. Kako objašnjava samohrana majka Kasey Ferris, vjerojatno se nosila s mnogo gorim stvarima.

"Jeste li ikad odveli klinca u trgovački centar i prolili cijeli sok po sebi, a zatim napravili veliki kolaps s četiri osobe ispred vas u redu na blagajni? Jesmo", šali se. "Mi to shvaćamo mirno – koja je druga opcija? Neke su stvari jednostavno izvan vaše kontrole. Neuspjeli planovi za večeru za nas nisu ništa strašno."

2. Ima sve pod kontrolom

Ako želite ženu koja izvrsno obavlja stvari, ne tražite dalje od samohrane majke, kaže spisateljica Jennifer Ball. Odgajamo djecu s entuzijazmom, trudimo se što god da radimo, nježni smo čuvari no neke odluke ipak donosimo teško. 

Zvuči li vam ovo kao zločesta, komplicirana no neodoljiva žena s kojom želite provesti ostatak života? Tako smo i mislili.

3. Ona je neovisna

Dok bi drugi ljudi s kojima izlazite mogli postati ovisni o vama i stalno vam slati poruke, znajte da samohrana mama nema vremena za to. Ona ima svoj svijet i djecu o kojima mora brinuti. Ako kažete da vam treba malo prostora ili vremena za sebe, ona će to poštovati.

 "Navikli smo biti sami i ne bojimo se toga ", kaže samohrana mama Dina Strada. "Kada balansirate između posla, djece i društvenog života, cijenite vrijeme koje provodite sami kao samohrana majka i prokleto ste neovisni jer to morate biti. Možete biti uvjereni da ću i dalje imati svoj život i bit će sasvim u redu da ti imaš svoj."

4. Ona voli kao nitko drugi

Svaki samohrani roditelj reći će vam:  Odgajati dijete sami je najbolji način da pokažete bezuvjetnu ljubav. Ako ste vi sve što vaše dijete ima na svijetu, naučit ćete voljeti na puno teži način. Ta vrsta nesebične, bezuvjetne ljubavi također ju je učinila boljom partnericom.

"Nudimo veći izvor brige i ljubavi nego što možete zamisliti", kaže Ferris. "Naše strpljenje, ljubav i sposobnost njegovanja imaju veću dubinu zbog naše djece. Ako ste dobri prema nama, imat ćete vjernog životnog partnera, punog podrške i ljubavi, veće nego što ste je ikad imali."

5. Samohrane mame su seksi

Možda se oslanja na običnu majčinsku uniformu kad je s djecom - traperice, majice, konjski rep, hlače za jogu ili bilo koju kombinaciju toga - ali ako je pozovete na spoj, vjerojatno će uživati u prilici da se dotjera.

"Iz iskustva iz prve ruke, mogu vam reći da jedva čekamo da se dotjeramo i osjećamo se seksi", rekla je Strada. "Budući da su nam mališani stalno na glavi i stalno moramo biti odgovorni, spojevi su prilika da raspustimo kosu i zablistamo."

6. Ona zna što želi

Samohrana majka s razvodom iza sebe, vjerojatno je provela dosta vremena u razgovoru sa sobom, kako bi shvatila da je u njezinom braku nešto pošlo po zlu. Već je bila opečena, ali izašla je jača i s jasnim osjećajem što očekuje od budućeg partnera.

"Počinjete shvaćati što vam je potrebno da biste uistinu bili sretni", kaže Strada. "Ako provodimo vrijeme s vama i otvaramo se ponovnoj ozljedi, vidimo nešto posebno u vama zbog čega se taj rizik isplati. To bi vam trebalo dati puno samopouzdanja da imate nešto posebno za ponuditi, inače ne bismo gubili vrijeme na tebe!"

Pročitajte još

7. Ona želi nešto dugoročno

Samohrane mame s razlogom su oprezne koga puštaju u svoj život. Moraju se brinuti o djeci pa neće tek tako dopustiti da bilo koji Tom, Dick ili Harry s Tindera ušeta kroz njihova vrata. Ako je odabrala vas, mora da ste poprilično posebni, kaže Ball.

"Znajte da kad jednom uđete u njezin život, dosegli ste razinu prihvaćanja koju ne postižu mnogi ljudi, osobito muškarci", kaže ona. "Način na koji volimo je način na koji smo naučile živjeti svoje živote kao samohrane majke: žestoko, slatko i pametno. Sada, ako ste smiješan, fantastičan samohrani tata i ne smetaju vam tinejdžeri i pseća dlaka, kontaktirajte me. "

Kopirati
Drag cursor here to close