Jeste li ih već probali?

Uz ovih 7 trikova isfenirana frizura će vam trajati duže

Ako pitate žene, nema ništa ljepše od svježe isfenirane frizure koja tako dobro naglašava njihovu prirodnu ljepotu.
Lifestyle / Moda | 08. 01. 2024. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaka od njih želi što duže zadržati postojanost i besprijekoran izgled no nažalost, to je lakše reći nego uraditi. No ne brinite, jer nije sve izgubljeno. Na svu sreću, postoje trikovi uz pomoć kojih će vaša isfenirana frizura trajati duže. Mi vam svaki od njih otkrivamo u nastavku.

1. Koristite svilene jastučnice 

Ako želite sačuvati postojanost isfenirane frizure, koristite svilene jastučnice. Stručnjaci objašnjavaju da se kosa lako zapetlja na pamučnim jastučnicama te da je najbolje koristiti one svilene. Istina je da su skuplje od običnih jastučnica ali će vam se sigurno isplatiti s vremenom. Ništa nije skupo za ljepotu, zar ne?

2. Maknite prste od kose 

Znamo da ste zaljubljeni u vašu čistu i isfeniranu frizuru no ako je želite sačuvati, maknite prste od nje. Diranjem kose ćete je dodatno zamastiti te ćete izgubiti oblik za koji ste se toliko trudili. Umjesto toga, radije uživajte u pogledima koje ćete plijeniti gdje se god pojavite. 

3. Naučite tehnike feniranja 

Ako ste sam svoj majstor i fenirate se doma, morate naučiti tehnike feniranja kako bi vam frizura bila postojana. Jedino dobro isfenirana kosa može biti lijepog oblika čak i nakon nekoliko dana te se pobrinite da naučite sve tehnike koje će vam u ovome pomoći.

4. Šampon za suho pranje 

Šampon za suho pranje kose je spas za svaku ženu. No jeste li znali da osim čišćenja kose, ovaj šampon može pomoći i kod vraćanja volumena? Stručnjaci ističu da korištenjem ovog šampona duže možete zadržati lijepi oblik nakon feniranja. Ako već niste, probajte ovaj trik i sigurni smo da će vas oduševiti. 

5. Koristite proizvode za stiliziranje 

Uz pomoć proizvoda za stiliziranje ćete duže zadržati oblik frizure nakon feniranja, te ga je uvijek dobro imati u blizini. Birajte onaj koji najbolje odgovara vašem tipu i boji kose te nemojte pretjerivati s količinom. 

6. Ne vežite kosu gumicom 

Kad isfenirate kosu, pokušajte se oduprijeti korištenju gumice jer ćete tako uništiti volumen. Razumijemo da neke kućne situacije zahtijevaju da kosu vežete u rep, no znajte da tako gubite prvotni oblik i volumen. 

7. Odmorite kosu 

Za postojanu i lijepu frizuru, morate s vremena na vrijeme odmoriti kosu od vrućeg zraka i proizvoda za stiliziranje. Tako će vaša kosa vratiti svoj prirodni sjaj i jačinu, te ćete idući put lakše postići oblik koji želite. 

Za kraj 

Isfenirana frizura je bez sumnje lijepa na svakoj ženi, no za nju treba više truda i vremena. Ako je želite što duže zadržati, slijedite naše savjete te uživajte u pogledima koje ćete bez sumnje privlačiti. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close