Otkrivamo!

Znate li što boja kose zaista govori o vama?

Boja kose nije samo estetski izbor nego i način na koji izražavamo svoju osobnost.
Lifestyle / Moda | 04. 01. 2024. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žene koje dijele istu boju kose imaju i određene zajedničke karakteristike o kojima ćemo više pričati u nastavku. Saznat ćete je li istina da se plavuše najbolje zabavljaju i jesu li crvenokose zaista najvatrenije! Pa krenimo!

1. Plavuše 

Foto: Canva / Plavuša 

Sigurno ste već čuli da se plavuše najbolje zabavljaju no jeste li znali zašto baš one? Naime, žene s ovom bojom kose su jako otvorene i druželjubive, te imaju pozitivan pogled na život.

Zbog opuštenosti i zabave koju unose u svako društvo, plavuše su postale omiljene osobe svakog okupljanja. Također, neka istraživanja pokazuju da su žene s plavom bojom kose više avanturistički nastrojene od ostalih. Vole izražavati svoju kreativnost te žive život punim plućima. 

2. Brinete 

Foto: Canva / Nasmijana brineta

Brinete su poznate kao snažne, pouzdane i ljubazne žene. Imaju ozbiljan pristup životu te su jako dobri prijatelji i partneri. Žene s ovom bojom kose imaju izraženu emocionalnu inteligenciju te sve osjete puno prije svih.

Brinu se za ljude oko sebe te nikad neće dopustiti da se netko u njihovom društvu osjeća loše. Ako ih imate u svom životu, znate koliko su pouzdane i tople te da na njih uvijek možete računati. 

3. Crvenokose 

Foto: Canva / Crvenokosa žena

Kao što je poznato da se plavuše najbolje zabavljaju isto tako je poznato da su crvenokose strastvenije od ostalih. Ova boja kose nosi veliku dozu samopouzdanja i strasti te žene koje je biraju obožavaju biti u središtu pažnje.

Pune su životne energije kojom često zaraze ljude oko sebe te ih inspiriraju da i oni u svom životu pronađu svijetlu točku. Bez obzira birate li vatreno crvenu ili neku zagasitiju nijansu ove boje, sigurni smo da u vašem društvu nikad nije dosadno. 

4. Crnokose 

Foto: Canva / Crnokosa

Žene s crnom bojom kose su nevjerojatno privlačne i tajnovite. Crna boja je bez obzira na frizuru uvijek elegantna te su ove žene u svim prilikama zamijećene. Osim toga, imaju izraženo samopouzdanje te ih ne možete spriječiti u njihovim naumima.

Dame koje biraju ovu boju su snažne, samosvjesne i sposobne nositi se s izazovima života. Bez problema pokazuju svoju neovisnost i snagu karaktera. Ako ih imate u svom životu, dobro ih čuvajte jer su vjerni prijatelji. 

Za kraj 

Ako ste se uvijek pitali što boja kose govori o vama, nadamo se da vam je sada sve mnogo jasnije. Iako žene s istom bojom kose mogu dijeliti određene osobine, važno je napomenuti da je svaka osoba jedinstvena.

Bez obzira koju boju kose odaberete, i koje su frizure trenutno u modi, najvažnije je da se vi osjećate ugodno u svojoj koži!

Kopirati
Drag cursor here to close