Lazy Hot Girl Hair

Poznate dame složne: Ovo je frizura ljeta

Ako biste se radije probudili s kovrčama, onda i Lazy Hot Girl frizuru možete postići tako da večer prije napravite pletenice. Ujutro raspletite pletenice i nježno raščešljajte kosu prstima.
Lifestyle / Moda | 11. 07. 2023. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu beauty trendova, u zadnje vrijeme jedan stil frizure se posebno istaknuo. Riječ je o novom hair trendu – Lazy Hot Girl Hair.

Ovaj jednostavni šik trend zaokupio je pažnju beauty entuzijasta, a savršen je za ljetnu sezonu. Ova frizura odiše opuštenom, ali zadivljujućom vibrom koja svakom looku dodaje dašak hladnoće. Nije joj potrebno puno za održavanje, a može se postići raznim metodama, prenosi Journal

Probajte s pletenicama 

Kao i kod svake frizure, svjež početak uvijek znači pranje kose. Operite kosu rutinom koju inače koristite, a nakon što je operete, izbjegnite grubo trljanje ručnikom. Umjesto toga, nježno potapšajte kosu ručnikom kako bi se zadržala vlažnost.

Naglašavajući jednostavnost ovog trenda, prigrlite i prirodno sušenje kose umjesto da koristite fen i ostale aparate za oblikovanje kose. Nanesite lagani regenerator koji se ne ispire ili sprej za teksturu kako biste poboljšali prirodne valove ili kovrče.

Ako biste se radije probudili s kovrčama, onda i Lazy Hot Girl frizuru možete postići tako da večer prije napravite pletenice. Ujutro raspletite pletenice i nježno raščešljajte kosu prstima.

Za one koji ipak žele malo više kontrole nad frizurom, možete koristiti i uvijač za kosu kako bi stvorili opuštene kovrče ili beach waves. Upotrijebite sprej za zaštitu od topline, a zatim ukovrčajte nasumične dijelove kose, ostavljajući vrhove vani za opušten završni izgled. Prođite prstima kroz kovrče. 

Minimalno truda 

Ljeto je vrijeme za opuštanje i uživanje na plaži. Zato je Lazy Hot Girl idealna frizura za ljeto jer je jednostavna za napraviti i ne treba je puno održavati. Uz minimalan trud, možete provesti više vremena uživajući u sezoni i manje vremena brinući se oko svoje kose.

Ova frizura također slavi i prirodnu teksturu svačije kose, bilo da imate kovrčavu, valovitu ili ravniju kosu. Ono što čini Lazy Hot Girl frizuru još boljom je i njezina svestranost.

Lazy Hot Girl Hair pruža savršenu ravnotežu između ležernog i glamuroznog, što ga čini prikladnim za razne ljetne prilike. Bez obzira na to idete li na beach party ili poslovni event, ova frizura nadopunjuje svaki look.

Volimo trendove koje izazivaju tradicionalne standarde ljepote, a Lazy Hot Girl frizura čini upravo to. Utjelovljuje bezbrižan stav i opuštenu prirodu. Omogućuje vam da izgledate sređeno i dovedeno u red, bez da izgledate previše stilizirano. Nije ni čudo da je Lazy Hot Girl frizura najtraženija cool estetika trenutno.

Kopirati
Drag cursor here to close