Izvadio sako iz ormara

Jakirović u Rijeci postao "modni guru": Hoćete li vi bodove ili manekena?

"Jakir je taj koji donosi bodove, ali rekao je da prati što mi 'laprdamo' i zato je odlučio izvaditi sako iz ormara", ispričao je Boban.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2023. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi Sergeja Jakirovića, kako su kolokvijalno nazvali okršaj Gorice i Rijeke, dvaju najraspoloženijih momčadi u drugoj polovici sezone, otišao je na stranu domaćina.

Jakirović je ostao bez bodova, ali može biti zadovoljan što je prvi put u karijeri bio pobjednik kola na Trofeju Tomislav Stipić, prenosi Gol.hr

Vlado Boban u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu ispričao je kako je od čovjeka koji se svojedobno svađao s upravom oko svog stila odijevanja došao do statusa nogometnog modnog utjecajnika.

"Sreli smo se u kafiću jednom i ja mu kažem: 'Ti si se počeo lijepo odijevati čak i kad ideš gledati utakmice, a ne samo kad ih vodiš.' Otkrio mi je da je svojedobno čak imao problema zbog svog odijevanja na jednom razgovoru za posao. Nakon sufliranja uzvratio im je: 'Hoćete li vi bodove ili manekena?' Jakir je taj koji donosi bodove, ali rekao je da prati što mi 'laprdamo' i zato je odlučio izvaditi sako iz ormara. Rekao je kako ima još toga", nasmijao se Boban.

Kopirati
Drag cursor here to close