Laka za održavanje

Frizura koja će obilježiti zimu

Ako se nećkate oko šišanja, ova frizura ne mora biti ekstremna, vaš frizer može je prilagoditi vašem licu i željama.
Lifestyle / Moda | 22. 11. 2022. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Retro je in! To je naprosto tako i uopće se ne želimo opirati tome. Stari trendovi s razlogom su postali trendovi i isto tako se s dobrim razlogom vraćaju.

Ok, neki možda jesu upitni, ali većina povratničkih trendova jednako dobro izgleda danas kao i u prošlom stoljeću. Kako se vraćaju retro modni trendovi, make up retro trendovi tako se vraćaju i trendovi što se tiče frizura, piše Journal

Moderni 'shag' 

Ono što nas posebno veseli je što se vraćaju razigrane, divlje frizure, a one stroge padaju u drugi plan. Naime, iako je bob i dalje jedna od najpopularnijih i vječno trendi frizura te će i ove zime biti hit, moderni 'shag' ju skida s trona.

Radi se o čupavoj slojevitoj frizuri koja je bila popularna sedamdesetih pa ponovno devedesetih u eri grungea. Ova današnja verzija, ipak, puno je ljepša, modernija i nosivija.

Frizura je to koja može savršeno uokviriti vaše lice, omekšati ga i dati dodatnu osobnost. Tekstura vaše kose s ovom frizurom će savršeno doći do izražaja. To se posebno odnosi na sve one koje imaju frčkavu ili valovitu kosu, a posebnu dimenziju još daju i pramenovi.

Ako se nećkate oko šišanja, ova frizura ne mora biti ekstremna, vaš frizer može je prilagoditi vašem licu i željama. Radi se o zaista raznovrsnoj frizuri koju mogu 'isfurati' baš svi.

Za gušću kosu 

Zapravo, moderni 'shag' toliko je nosiv da nije rezerviran samo za alternativke, već i za ljude koji vole elegantniji ili poslovni stil. Sve je stvar stiliziranja. Moderni ‘shag’ može biti profinjen, oštrijih i strožih linija ili može biti potpuno zaigran.

Ova frizura možda je ipak primjerenija jačoj i gušćoj kosi jer su u pitanju slojevi koji tanku kosu mogu još stanjiti ako nisu pravilno napravljeni.

Ipak, ako frizer zna što radi, znat će i na tankoj kosi napraviti slojeve koji će kosi dati volumen, a ne oduzeti ga. U 2022. godini 'shag' je daleko od onog što naši roditelji poznaju pod tim pojmom. On može biti dug ili kratak, drastičan ili suptilan, ravan ili kovrčav.

Granica nema, samo je bitno ono što vi želite postići frizurom.

Kopirati
Drag cursor here to close