U kojem ćete se osjećati ugodno i privlačno

Donosimo savjete kako pronaći idealan model kupaćeg kostima

Od ljeta nas dijeli tek nešto više od mjesec dana i upravo je sada idealan period za pronalazak savršenog kupaćeg kostima – vrijeme je taman dovoljno ugodno za obilazak trgovina, izbjeći ćete gužve i stres kupovine "u zadnji tren"
Lifestyle / Flash | 10. 05. 2023. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vječna potraga za savršenim kupaćim kostimom većini žena predstavlja noćnu moru, no uz naše preporuke  u ovom ćete shoppingu konačno uživati, piše Diva.hr.

Od ljeta nas dijeli tek nešto više od mjesec dana i upravo je sada idealan period za pronalazak savršenog kupaćeg kostima – vrijeme je taman dovoljno ugodno za obilazak trgovina, izbjeći ćete gužve i stres kupovine "u zadnji tren", a izbor je bogat i raznolik jer su nove ljetne kolekcije tek stigle na police.

Kupnja je izazov

Pripadnicama ljepšeg spola kupovina kupaćeg kostima definitivno predstavlja izazov, uglavnom zato što nije lako pronaći model koji u prvi plan stavlja adute te istovremeno prikriva nedostatke. No, uz nekoliko savjeta i trikova, ovaj proces može biti itekako zabavan, stoga u nastavku donosimo savjete za odabir idealnog kostima prema pojedinoj građi tijela i naše favorite za svaku od njih iz nove Reserved kolekcije Summer Mood On.

Univerzalna podjela kaže da postoje četiri oblika ženskog tijela – jabuka, kruška, mrkva i pješčani sat, a kada uvidite u kojem se najviše pronalazite, s lakoćom ćete odabrati kupaći kostim koji će istaknuti vaše najbolje strane.

  / Ovo ljeto zadivite sve na plaži

Jabuka

Ovu građu tijela karakteriziraju uska ramena, grudi prosječne veličine, tanke noge bez oblina i širi struk. Za sve one koji žele skrenuti pozornost s trbuha, glavni savjet je da biraju modele kupaćih kostima koji će ga prekriti te usmjeriti poglede na gornji ili donji dio tijela. To ćete najlakše učiniti uz jednodijelni model ili gaćice visokog struka, a odlično će vam poslužiti i bokserice koje će dodatno naglasiti noge ili pak gornji dio koji se posebno ističe bojom, uzorkom ili primjerice volanima.

Kruška

Žene kruškolikog oblika tijela imaju uska ramena i manje grudi, no naglašen donji dio tijela. Trik kojim možete skrenuti pozornost s nogu i bokova je prebacivanje fokusa na gornji dio tijela uz jarke boje, uzorke, volane, trakice i druge upečatljive varijacije. Kada su u pitanju donji dijelovi, izbjegavajte tanke trakice na gaćicama i bokserice, a birajte jednobojne donje dijelove bez dodatnih ukrasa koji ih posebno ističu.

Mrkva

Ovaj oblik tijela obilježavaju izražena ramena i nenaglašene obline te se često opisuje kao atletska ili sportska građa. Kod ovog se oblika poželjno igrati s uzorcima i detaljima, kao i većim otkrivanjem koje stvara iluziju oblina. Izvrstan izbor svakako su i jednodijelni badići s naglašenim strukom uz detalje poput remena, ali i bikini modeli s tankim trakicama zbog kojih će bokovi djelovati izraženije.

Pješčani sat

Ovaj oblik podrazumijeva da imate naglašene obline i uzak struk te je jedan od najpoželjnijih jer sretnicama s ovom građom tijela stoji gotovo svaki model kupaćeg kostima. Jedini izazov koji u ovom slučaju možete imati jest usklađivanje veličina gornjeg i donjeg dijela, no danas je većinu badića moguće kupiti odvojeno pa možete kombinirati različite brojeve te jačine potpore za gornje i donje dijelove.

Sve za idealan ljetni look

Iako su kupaći kostimi ključni komadi za plažu na koje prve pomislimo na spomen ljeta, nisu jedino čime se u modnom smislu volimo poigrati. Šeširi, torbe, kimono haljine, kaftani, japanke, sandale i upečatljivi komadi nakita omiljeni su modni dodaci uz koje volimo uživati i izgledati trendy na godišnjem odmoru.

 U osmišljavanju ljetnog looka pomoći će vam i lepršave haljine ili kompleti s hlačama: njihova je namjera malo pokriti tijelo, a istovremeno pokazati šarene kupaće kostime ispod.

Kopirati
Drag cursor here to close