Kultni komadi!

Kad ne znate što odjenuti, birajte ovih 7 odjevnih predmeta

Koliko puta ste se našli u situaciji da ste imali pun ormar odjeće, a opet niste znali što odjenuti?
Lifestyle / Moda | 10. 11. 2023. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogo, zar ne? Želimo da znate da suosjećamo s vama, te vam donosimo par odjevnih predmeta koje možete nositi kad ostanete bez inspiracije. Osim što ćete riješiti ovaj slatki ženski problem, odisat ćete elegancijom i besprijekornim stilom. 

1. Bijela košulja

Bijela košulja je klasični komad odjeće kojeg svaka žena mora imati u ormaru. Idealna je jer se vrlo lako može kombinirati s različitim stilovima.

Možete je primjerice, nositi na traperice za ležerniji izgled ili ispod sakoa za poslovne prigode. Možete birati klasičnu, strukiranu bijelu košulju ili onu oversized koja će dodati potpuno drugu dimenziju vašem modnom stilu.

2. Traperice visokog struka

Traperice visokog struka su jedan od odjevnih predmeta kojeg žene diljem svijeta obožavaju. Super izgledaju na svakoj ženi jer skrivaju problematično područje trbuha, te se mogu nositi uz razne stvari.

Možete ih nositi na obične majice, poslovne košulje ili džempere za opušteni izgled. Također, super idu na tenisice ili čizme na petu, te ćete ih sigurno iskoristiti za poslovne prilike i slobodno vrijeme. 

3. Dobar sako

Foto: Canva / Žena u sivom sakou

Sako u nekoj tamnoj boji koja se odlično kombinira s ostalim odjevnim predmetima je apsolutni must-have! Osim što ćete uvijek biti lijepo obučeni, bit će vam lako složiti bilo kakvu kombinaciju. Možete ga nositi na traperice, suknje te haljine.

Pametno bi bilo birati tamne nijanse poput crnih ili sivih, koje se lako mogu kombinirati s odjećom različitih uzoraka i boja. Za dane kad sjedite ispred ormara, bez ideje što obući, zgrabite 3 prva odjevna predmeta s našeg popisa i uživajte u stvarima koje vam zaista znače.

4. Crna suknja olovka kroja

Ako vas je uhvatila modna kriza te ste se našli pred zidom, ova klasična suknja će uvijek spasiti stvar. Možete je nositi na poslovnom sastanku ili za večernji izlazak, te ćete u njoj uvijek izgledati dotjerano i sofisticirano.

Crna boja će laskati vašoj figuri te ovu suknju možete kombinirati s košuljom finog materijala za profinjen izgled. 

5. Odjevna kombinacija u istoj boji 

Jedan od top načina na koje možete osvježiti svoj modni stil je odjenuti se u istu boju od glave do pete. Ako je toplije vrijeme, birajte svijetle nijanse koje će sigurno pozitivno djelovati na vaše raspoloženje.

Za one hladne dane, birajte zemljane tonove ili pak crnu u kojoj ćete uvijek odavati dojam moćne žene sa stilom. Takvu kombinaciju možete osvježiti s nekim dobrim nakitom i torbom te smo sigurni da nećete ostati neprimijećeni.

6. Odijela u bojama

Foto: Canva / Ženska odijela raznih boja

Kad netko spomene riječ odijela, većini glavom prođu slike dosadnih crnih odijela, koji nimalo nisu laskali ženskoj figuri. No, vremena se mijenjaju te žene mogu birati između raznih boja i modela.

Odlična stvar je što novi modeli nisu izrazito poslovni, nego ih osim na potpetice, možete kombinirati i na tenisice, i nositi u slobodno vrijeme. Kad ne znaju što odjenuti, žene uglavnom pribjegavaju ovom odjevnom predmetu, koji ih uz pravi nakit i torbu, čini pravim ikonama stila. 

7. Moćan komad nakita 

Čak i najgora modna kombinacija može moćno izgledati uz pravi komad nakita. To može biti upadljiv prsten, ogrlica ili naušnice. Na vama je da pronađete onaj komad nakita koji odražava vašu osobnost te ga nosite kao dodatak vašem stilu.

Bitno je napomenuti da će jedan ovakav komad nakita privlačiti svu pažnju na sebe, kao središnji dio vašeg outfita. Koji god da odaberete, sigurni smo da će dati posebnu notu vašem izgledu. 

Zaključak 

Nadamo se da će vam naši primjeri biti od pomoći kad idući put ne budete znali što odjenuti. Imajte na umu da su svi ovi odjevni predmeti ujedno i klasici, te ih je lako kombinirati s raznim modelima, bojama i uzorcima.

I da, ako ih nemate, krajnje je vrijeme da postanu dio vašeg ormara!

Kopirati
Drag cursor here to close