Stilsko savršenstvo!

7 najboljih odjevnih komada za savršeno uzak struk

Uzak struk je san mnogih žena, no dobra vijest je da ne morate provoditi sate vježbajući, da bi ga naglasili. Naime, postoje određeni odjevni komadi koji Vam mogu pomoći da postignete željeni izgled.
Lifestyle / Moda | 06. 10. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovom članku, istražit ćemo neke od najvažnijih odjevnih komada za savršeno uzak struk. Osim što ćete izgledati kao milijun dolara, zračit ćete samopouzdanjem u svakoj prilici! Saznajte kako možete zablistati uz pomoć pomno odabrane odjeće, te natjerati ljude da se  okreću za Vama!

1. Remen

Haljina s remenom - 7 najboljih odjevnih komada za savršeno uzak struk

Foto: Canva / Haljina s remenom

Prva i osnovna stvar za vizualno stvaranje uskog struka je korištenje remena. Možete ga nositi preko haljina, tunika ili košulja kako bi naglasili struk i ujedno bili moderni.

Za elegantne odjevne komade birajte tanji remen, dok za casual stil, možete odabrati deblje. Boje remena prilagodite odjeći, kako bi svaka odjevna kombinacija bila savršena!

2. Suknje A-kroja

Žena u suknji A-kroja - 7 najboljih odjevnih komada za savršeno uzak struk

Foto: Canva / Žena u suknji A-kroja

Suknje A-kroja šire se prema dolje, te stvaraju iluziju uskog struka. Ako im dodate dobar par čizama, podignut ćete odjevnu kombinaciju na veću razinu, te izgledati božanstveno.

Ako želite izgledati elegantno, birajte jednobojne suknje, koje možete nositi na posao kao i u slobodno vrijeme. 

3. Hlače visokog struka

Foto: Canva / Žena u hlačama visokog struka

Hlače visokog struka su trenutno u modi, te su savršene za žene koje žele prikriti trbuh. Stvaraju ravnotežu između gornjeg i donjeg dijela tijela te ih možete nositi na razne načine.

Odlično pristaju na oversized košulje kao i na sportske majice. Ako dodatno želite naglasiti struk, odjevnu kombinaciju upotpunite dobrim remenom koji će istaknuti vaše najbolje značajke!

4. Hlače i suknje s vertikalnim prugama

Foto: Canva / Žena u prugastim hlačama

Vertikalne purge su savršene za žene koje žele izdužiti noge i naglasiti struk. Dobra vijest je da su uvijek u modi tako da ih možete kombinirati s odjećom koju već imate u ormaru. 

Žene sa stilom ih uvijek imaju u ormaru, bez obzira na modne trendove, što ih čini dotjeranim i lijepo obučenim u svakoj prilici. 

5. Strukirane jakne

Foto: Canva / Žena u strukiranoj jakni

Strukirane jakne su idealan izbor za prividno sužavanje struka. Možete ih kombinirati s ostalim odjevnim predmetima, te ostaviti dojam žene koja se pomno brine za svoj izgled.

Idealne su za posao, kao i za slobodno vrijeme, te se zaista isplati priuštiti si par dobrih komada koje možete nositi godinama. 

6. Haljine na preklop

Foto: Canva / Žena u haljini na preklop

Ova vrsta haljina je omiljena među ženama koje žele prikriti područje trbuha, a opet izgledati dobro. Obično dolaze s pojasom koji se veže malo iznad struka, stvarajući sužen izgled.

O njihovoj popularnosti govore ljetni i zimski modeli koji su neizbježni u ormaru svake žene. S pravom obućom i modnim dodacima, u njima uvijek možete izgledati elegantno i moderno. 

7. Pencil suknja

Foto: Canva / Žena u pencil suknji

Pencil suknje su odličan odjevni komad za stvaranje uskog struka i skrivanje malih nesavršenosti. 

Poznato je da ove suknje imaju visoki struk, te sežu ispod koljena, što laska svakom tipu tijela. S bojama se možete poigrati, a za bolji rezultat, koristite remen u boji suknje kako bi struk vizualno bio još uži. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close