Susjedi na rubu živaca

Nitko ne može ništa psu koji neprestano laje danju, noću, ujutro u tri sata, popodne, u ponoć, ljeti, zimi ...

Lifestyle / Životinje | 12. 08. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Najglasniji pas u kvartu

U privitku Vam, očajni nakon tri godine torture, šaljemo snimak psa koji neprestano laje u naselju. Taj pas laje danju, noću, ujutro u tri sata, popodne, u ponoć. Pas laje zimi, ljeti, kada su otvoreni prozori, laje i kada su zatvoreni'', navodi čitateljica u mailu upućenom na redakcijsku adresu.

Dodaje kako pas neprestano i iritantno laje. Pas se nalazi u dvorištu privatne kuće, okružene stambenim zgradama, u Ulici Dr Bariše Smoljana.

''Pas ima i vlasnike koji ne reagiraju. U susjednoj zgradi su reagirali, pa su zvali Udrugu za zaštitu životinja koja ništa ne može učiniti, zvali su Udrugu koja brine o psima, no nije niti njihov resor. Potom smo mi zvali policiju i inspekciju, no niti tamo nitko ništa ne može'', piše nam čitateljica.

Pita se s pravom čiji je to posao? Tko je zadužen za vlasnika i za psa? Što su obveze ljudi koji imaju životinje u gradskoj sredini? Postoji li neki kućni i gradski odgoj, obzir prema drugome?

Zbog svega ovoga se obraća medijima i Gradu u nadi da će netko reagirati i učiniti da se zaustavi ovakav način narušavanja javnog reda i mira.

''Jer je mir i očajnim, neispravnim stanarima i ovom nesretnom psu itekako potreban'', navodi na kraju čitateljica.

Kopirati
Drag cursor here to close