Sarajevo Film Festival

Uvijek sa srcem - sve je spremno za još jednu Podravkinu i SFF-ovu čaroliju

Podravkine proizvode će svi posjetitelji moći konzumirati i na filmskim večerima u Ljetnom kinu Novi Grad, Ljetnom kinu Raiffeisen, tijekom dječjeg programa i na Teen Areni.
Lifestyle / Hrana | 26. 07. 2019. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Podravkina trpeza na Sarajevo Film Festivalu

Najbolje tradicije se njeguju sa mnogo ljubavi, a zlatna sponzorska suradnja Podravke i Sarajevo Film Festivala nastavlja se i ovoga ljeta na jubilarnom 25. Sarajevo Film Festivalu.

Svojom kontinuiranom potporom, Podravka dugi niz godina podržava rast i procvat Sarajevo Film Festivala, sudjelujući u događanjima koji su doveli do toga da festival izraste u jedan od najrespektabilnijih kulturnih događaja u Jugoistočnoj Europi.

Već tradicionalno, sprema će u pregršt događanja tijekom festivala, a Podravkini ukusni zalogaji bit će jedna od omiljenih check-pointa festivala.

Podravkine proizvode će svi posjetitelji moći konzumirati i na filmskim večerima u Ljetnom kinu Novi Grad, Ljetnom kinu Raiffeisen, tijekom dječjeg programa i na Teen Areni, a mogućnost posjetiteljima da kušaju što Podravka ima novo u ponudi bit će dostupna i na nezaobilaznom Food Corneru.

Najmlađima će se prije projekcija filmova najavljenih u okviru Dječjeg programa pridružiti i maskota  medvjedić Lino koji će najmlađim ljubiteljima filmova uljepšati minute prije filmskih čarolija.

Podravka i Sarajevo film festival, ujedinjeni u promidžbi kulture i filma, ove će se godine zajednički pobrinuti za završnicu festivala koja će biti upriličena 22.08. na Festivalskome trgu gdje je najavljen Festival closing drink by Podravka.

Foto: PR / Podravkina trpeza na Sarajevo Film Festivalu

Kao i ranijih godina, u finalnoj noći festivala, Podravka će biti sponzor nagrade za najbolji kratki film, a na Festivalskom trgu će iste noći prijateljima, partnerima i sudionicima festivala nagraditi nepca ukusnim zalogajima iz Podravkine bogate kulinarske ponude.

''Čestitamo Sarajevo film festivalu na 25. godina prekrasne čarolije koju donose u naš glavni grad. U Podravci smo iznimno ponosni što smo dio ove prekrasne  filmske priče. Nastavit ćemo njegovati naše partnerstvo u koje smo utkali prelijepe godine, želje i uspomene, a najljepše je osjetiti da se ta ljubav mnogostruko uzvrati.

Podravka će nastavljati poticati mlade filmske talente i pružati im potporu kroz svoje aktivnosti na festivalu, motivirajući domaće talente na daljnji umjetnički razvoj. Kao i do sada, sponzor smo nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film, a ima li što ljepše od toga da budete ugodni vjetar u leđa na putu do filmskoga uspjeha.

Ovo je tjedan u kojemu slavimo dobre filmove, uz dobru hranu i u najboljem društvu, a sukladno Podravkinim strateškim opredjeljenjem usmjerenim na odgovornost za dobrobit  zajednice u kojoj poslujemo, čast nam je i draga obveza biti dijelom ovoga, respektabilnog, međunarodnog kulturnog događaja koji promiče razvoj kulture i sedme umjetnosti'', istaknuo je direktor Podravke u BiH, Milan Šarlija.

Podravka je i ove godine ponosni pokrovitelj nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film koja će biti dodijeljena na koncu festivala, a u konkurenciji za kratki film nalazi se 14 kratkih ostvarenja.

Kopirati
Drag cursor here to close