"Eksperiment" s TikToka

VIDEO: Peremo li cijelo vrijeme brokulu na pogrešan način?

Mnogi korisnici društvenih mreža bili su zadivljeni jednostavnom, ali učinkovitom promjenom rutine pranja brokule
Lifestyle / Flash | 31. 01. 2023. u 19:08 R.I. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naučeni smo oprati sve svoje voće i povrće prije nego što ga pojedemo kako bismo bili sigurni da su čisti i da na njima nema štetnih bakterija.

Većina nas ih samo pusti ispod slavine ili ih ispere cjedilom, ali pokazalo se da je potrebna bolja tehnika kada je u pitanju pranje brokule.

Potrebna je puno bolja tehnika za pranje brokule 

Korisnik TikToka Sidney Raz objavio je video na platformi koju redovito koristi za dijeljenje životnih trikova, nakon što je otkrio da je to radio pogrešno cijeli svoj odrasli život i nije jedini, kako prenosi Mirror.

U videu je podijelio: "Evo nešto što nisam znao do svojih 30-ih. Brokulu treba isprati s dna." Video je do sada pregledan više od 1,3 milijuna puta, a Sidney se može vidjeti kako otvara slavinu iznad brokule, a voda se odbija od vrha i teče niz rubove.

Zatim, Sidney okreće brokulu naopačke i vraća je u potok vode, a zatim se može vidjeti kako putuje kroz zeleno povrće umjesto da se odbija od vrha. To olakšava da voda uđe u cijelu brokulu kako bi se osiguralo da se ništa ne skriva između grana.

TikTok "poludio" za ovim načinom pranja 

I mnogi korisnici u odjeljku za komentare bili su zadivljeni jednostavnom, ali učinkovitom promjenom rutine pranja brokule.

"Zapravo to nisam znao, uvijek sam je izrezao i namakao”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala; “Pa, upravo sam to saznala, a ja sam u svojim 40-ima…”

Međutim, drugi su rekli da nisu ni znali da trebaju isprati brokulu. Jedna osoba je rekla: "Nikad nisam ni znala da se treba ispirati", dok je druga pitala: "Trebamo li isprati brokulu?"

 

@sidneyraz sure it makes sense now that i do it #tipsandtricks #todayilearned #cookingtips #broccoli ♬ original sound - sidneyraz

Kopirati
Drag cursor here to close