Zatražena hitna inspekcija

VIDEO | Golubović kao profesor u školi, javnost ogorčena: Ovo ima samo u Srbiji

Također, i Ministarstvo prosvjete zatražilo je da prosvjetne inspekcije hitno izvrše nadzor u školi dok je ravnateljica škole kazala kako "nije ni znala o čemu se točno radi".
Lifestyle / Flash | 20. 04. 2023. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kristijan Golubović, poznat kao sudionik reality programa i bivši kriminalac, na svom objavio je snimak na kom se vidi da je bio u posjeti jednoj osnovnoj školi.

U objavi se ne vidi koja je škola u pitanju, ali je javnost burno reagirala kazavši kako "ovo postoji samo u Srbiji".

Također, i Ministarstvo prosvjete zatražilo je da prosvjetne inspekcije hitno izvrše nadzor u školi dok je ravnateljica škole kazala kako "nije ni znala o čemu se točno radi".

"Srna Lango me je pozvala za vreme uskršnjeg raspusta da ustupim učionicu na par sati zbog inventara, u svrhu snimanja spota grupe "Crni Cerak", za koju nisam ni znala da postoje jer, kako mi je rečeno, oni promoviraju borbu protiv nasilja i na svoj način prezentiraju devijantno ponašanje mladih u društvu, pa na taj način govore da tako ne treba da bude. Ideja mi je bila okej, predložila sam da to bude za vreme raspusta, njima nije odgovaralo iz tehničkih razloga, pa smo se dogovorili da to bude posle četiri sata jer su dva kata slobodna i nemaju nikakav kontakt s mlađim osnovcima čija nastava je bila pred kraj, a stariji đaci idu samo u prvu smjenu", kazala je ravnateljica.

Dodaje da im je ustupila prostor, te da su oni tu sa sobom doveli djecu koja su im bila statisti u spotu, a koja se vide na snimcima koje je objavio Golubović.

Kako kaže ravnateljica škole ona nije ni znala da će se pojaviti i Kristijan Golubović. Prema njenim riječima, sve vrijeme je bila u školi. Međutim, kako kaže, morala je otići do kuće na kratko.

"Tada me je pozvala tetkica i rekla da je Kristijan došao u školu. Iznenadila sam se, pozvala sam Srnu da je pitam, ni ona nije imala pojma, vratila sam se u školu, Kristijan je već otišao, nikakvih incidenata nije bilo, ispred je bilo nekoliko djece koja su mu tražila autogram i željeli su se slikati s njim. Nisam ga zatekla, rekla sam momcima iz benda da su mi trebali reći za Kristijana. Rekli su: 'Kakve veze ima, on je glumac u spotu'" kaže ona.

Ističe da se sve ipak "završilo u najboljem miru i da nije bilo nikakvih incidenata", ali da je ipak odlučila da samoinicijativno o tome obavijesti Ministarstvo prosvjete.

"Sutradan sam, kad sam već znala šta će se dogoditi, zvala Ministarstvo, obavijestila Tajništvo i školsku upravu, tako da očekujem inspekciju sutra, promakli su mi neki detalji i to je to. Djeca nisu sudjelovala, svi su bili kulturni i fini, tako da je to to. Što da radim, tako je kako je. Put do pakla popločan je dobrim namjerama. U glavi mi je bila dobra ideja", kaže ona.

Kopirati
Drag cursor here to close