Srđan Olman

Jedan od najboljih komičara Srbije dolazi u Mostar

Po riječima kritičara, Srđan Olman je jedan od Top tri komičara Srbije.
Lifestyle / Flash | 02. 03. 2020. u 12:14 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajni komičar iz Srbije - Srđan Olman, u petak, 6. ožujka dolazi u OKC Abrašević.

Prethodni termin njegovog nastupa je bio odgođen zbog bolesti - no ovoga puta Olmana ništa neće zaustaviti da dođe u Mostar. I to sa sat i pol vremena svog najboljeg materijala!

Više o Srđanu :

Nakon 8 godina novinarstva na lokalnoj televiziji, Srđan Olman odlazi u svijet stand up komedije, u kojem i od kojeg živi već 6 godina.

Foto: PR / Srđan Olman

Njegov One man show “Severno ledeni humor” (jer dolazi sa sjevera, iz Subotice), obišao je cijelu regiju. Počevši od Srbije, preko BIH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, a otišao je i dalje, od Beča, Budimpešte do Münchena, Berlina i Badena u Švajcarskoj. Ipak, kako kaže, postoji mnogo gradova i mjesta u spomenutim zemljama koje još nije posjetio, a ima želju.

Srđan Olman je pobjednik TV show-a „Najbolji komičar Srbije“ u 2014. godini, zatim iste godine u oktobru pobjeđuje na natjecanju stand up komičara pod dirigentskom palicom organizacije „Standup.rs“, a nakon toga učestvuje u TV show-u „Audicija”, gdje započinje saradnju sa glumcem I komičarem Andrijom Miloševićem.

Po riječima kritičara, Srđan Olman je jedan od Top tri komičara Srbije. Odnedavno je počeo da nastupa i na engleskom jeziku.

Video: Dolazi Olman cirkus u vaš grad!!!

Autor je i online humorističke serije „Dragine mudrosti“ koju možete pogledati na kanalu Youtuba-a ili Facebook stranice, u kojoj igra majstora Dragu Majstorovića.

Početkom listopada 2018. godine „rođen“ je drugi Olmanov One man show “OnomatoKAOpeja”. Sve u vezi sa Srđanom Olmanom možete pogledati na stranici www.srdjanolman.com.

Show počinje 6. ožujka u 20 sati.

Ulaznice koštaju 5 KM, a možete ih rezervirati na: [email protected] ili na 063 477 188 (Viber/WhatsApp).

Kopirati
Drag cursor here to close