Buran 8. ožujak

Što čeka Mostarke za Dan žena: Predstave, koncerti i striptiz

Uvertira u Dan žena, započet će koncertom Sergeja Ćetkovića u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače.
Lifestyle / Flash | 06. 03. 2020. u 19:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni dan žena različitim sadržajem bit će obilježen u Mostaru. Dame će moći uživati u predstavama, koncertima ali i striptizu.

Uvertira u Dan žena, započet će koncertom Sergeja Ćetkovića u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače.

Za mostarskim koncertom Sergeja, odavno se tražila ulaznica viška, a oni koji su ih ugrabili na vrijeme uživat će u hitovima poput 'Korova', 'Pola moga svijeta', 'Ljubavi' i drugim.

Na istim daskama u Kosači, u nedjelju će biti održana predstava 'Kako i zašto ubiti muža?'.

Foto: HNK Mostar / Ivan Skoko i Nikolina Ljuboja

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje, navode organizatori koji damama poručuju da na predstavu mogu pozvati i muža, da zna što ga možda čeka.

Kazališnu poslasticu za Dan žena priprema i Hrvatsko narodno kazalište. Taj dan na repertoaru će se naći predstava, simboličnog naziva, 'O ljubavi'.

U predstavi glumački dvojac Skoko i Ljuboja, putujući kroz četiri kazališna žanra, traže odgovor na pitanja: 'Što je ljubav?', 'Kako nastaje?', 'Kako se manifestira?', 'Može li potrajati ili će neminovno, pod teretom vremena i navika, izblijedjeti?'.

Žene Mostara svoj dan će obilježiti maršom na mostarskim ulicama, s motom 'Vratite nam pravo glasa'. Marš će započeti okupljanjem na Musali gdje će biti pročitan Proglas neformalne grupe žena i organizacija koje se bore protiv nevidljivosti žena u bh. društvu te obraćanje žena Mostara.

Nakon marša, program će nastaviti u Blagaju, penjanjem na kulu hercega Stjepana Kosače i predstavljanjem povijesnog lika žene – bosanske kraljice Katarine Kosače.

Foto: GoldenCube / Zabava

Tek rijetki poznatiji restorani imat će poseban sadržaj za damama. Pa će tako restoran Taboo damama ponuditi a la carte menu, a za zabavu im je zadužen Adnan Jakupović, dok će se duo Tony i Denis pobrinuti ugodnu večer u Verso hotelu.

Sretan Dan žena poželjet će i caffe Coco Loco. Iz caffea su naveli kako će ta večer proći skromno ali od srca te će sve posjetiteljicama nazdraviti domaćim likerom. Black Dog Pubu će tu večer ugostiti Brudu - Amarta Turkovića.

Za one koji žele nešto brži ritam, pobrinuli su se noćni klubovi. Klub Havana organizira koncert Mile Kitića, a u Drugom načinu partijat će se sa DJ Kaleom i Tarambom.

Klub Art sprema koncert Anida Ćušića, dok će atmosfera nešto vruća biti u GoldenCubeu. U tom klubu pjevat će Miša Laguna, dok će sve dame sudjelovati u nagradnoj igri. Vrhunac večeri, kako su najavili, bit će muški stripiz show.

Trgovački centar Mepas Mall u nedjelju je pripremio Noć kreativaca i popuste u trgovinama, ako se odlučite da sami sebe obradujete poklonom.

A ako niste zainteresirani niti za jednu od ovih ponuda, druženje sa 'samim sobom' vrlo često donosi najveće razine endorfina ili jednostavnije rečeno sreću. Zato, provedite ga kako vam je volja ali ne samo ovaj, nego i svaki drugi dan tijekom godine.

Kopirati
Drag cursor here to close