20. veljače

Stiže nam mlad Mjesec: Pronađite ravnotežu između zadržavanja i prepuštanja

Ribe nam pokazuju da ćemo na kraju dana, bez obzira na put, uvijek sletjeti tamo gdje trebamo biti. Zapamtite, nema pogrešnih staza, svi nas smjerovi na kraju vode tamo gdje trebamo biti.
Lifestyle / Flash | 16. 02. 2023. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi Mjesec u znaku Riba događa se 20. veljače u 08:06h. Ovaj mladi Mjesec mogao bi iznijeti na površinu problem u kojem ili trebamo nešto poduzeti ili zastati i dopustiti da stvari budu takve. Možemo se čak naći kako se plovimo između ta dva stanja.

Tijekom sezone Riba, uvijek smo vođeni da idemo s tokom. Potaknuti smo da se oslobodimo mentalnog brbljanja, da se oslobodimo planova i strukture i umjesto toga dopustimo sebi da lebdimo, vođeni svojom intuicijom i energijama svijeta oko nas - piše Atma.

Yin i yang

Prelazak u ovo stanje može biti moćno i može nas naučiti magiji koja se događa kada se istinski predamo. Postoji mir koji proizlazi iz aktiviranja ovog stanja postojanja.

Ali postoje i druge sile koje su u igri na kozmičkom nebu pod ovim mladim Mjesecom, koje nas također potiču da se uzemljimo, da stvorimo strukturu i da zapravo poduzmemo nešto što želimo postići. Ako se osjećamo zaglavljenima, ova nam energija govori da se pomaknemo, donesemo odluku i pomaknemo se s mjesta gdje stojimo.

Ova dva stanja predstavljaju yin i yang, muško i žensko, a pronalaženje ravnoteže između ta dva stanja ono je što od nas ovaj mladi Mjesec traži.

Pod ovim mladim Mjesecom u Ribama vođeni smo da pronađemo ravnotežu između zadržavanja i prepuštanja.

Iako se pod ovom energijom možemo boriti između ova dva stanja, Ribe nam pokazuju da ćemo na kraju dana, bez obzira na put, uvijek sletjeti tamo gdje trebamo biti. Zapamtite, nema pogrešnih staza, svi nas smjerovi na kraju vode tamo gdje trebamo biti.

Otvaranje novih vrata

Ovaj mladi Mjesec u znaku Riba pada na 1. stupanj zodijaka, što je visoko nabijen stupanj za nove početke. Čini se da bi pronalaženje te ravnoteže moglo otvoriti neka nova vrata ili nam možda otvoriti put.

Ribe su posljednji znak zodijaka, tako da se možemo zateći kako razmišljamo o posljednjih 12 mjeseci i razmišljamo o tome kamo želimo dalje. Možemo osjetiti želju da ostavimo prošlost u prošlosti i da razmislimo o načinima na koje možemo ići naprijed.

Vrijeme mladog Mjeseca je uvijek podrška kada je u pitanju pronalaženje načina za napredovanje i donošenje novih inspiracija u vaš život.

Ako se osjećate pozvanim, postavite neke namjere pod ovim mladim Mjesecom o tome čime biste željeli ispuniti svoj život i kako možete stvoriti neke nove navike koje su više usklađene s onim gdje želite biti.

Saturn ima vrlo jak utjecaj pod ovim mladim Mjesecom. Saturn se priprema prijeći u Ribe u nadolazećim tjednima, tako da bi nam ovaj mladi Mjesec također mogao dati okus onoga što dolazi.

Gospodar karme

Saturn predstavlja naše lekcije i izazove. Nastoji donijeti ograničenja i koči nas u nekom području našeg života kako bismo mogli naučiti što smo spremni tolerirati, a što nismo.

Saturn naglašava gdje trebamo preuzeti odgovornost za svoje živote i čemu se iskreno želimo posvetiti.

Pripazite na ove teme pod mladim Mjesecom u Ribama. Gdje se osjećate malo sputano ili ugušeno? Gdje se osjećate malo zbijeno ili teško? Ovo može biti trag o tome što će Saturn u Ribama pokrenuti i izvući iz vas.

Saturn je gospodar karme pa gdje god imamo karmičke lekcije koje moramo raspakirati i kroz koje prolazimo, on će biti naš vodič.

Općenito, mladi Mjesec u znaku Riba mogao bi biti okidač gdje trebamo stvoriti ravnotežu u našim životima.

Možemo osjetiti potrebu da se držimo i preuzmemo odgovornost ili možemo osjetiti potrebu da otpustimo. Ili, što je najvjerojatnije, možda ćemo morati usvojiti oba ova mentaliteta u nekom obliku.

Kopirati
Drag cursor here to close