Preko 81 tisuću mentionsa

Stari most u Mostaru u top 3 najpopularnije Instagram lokacije u BiH

Bosna i Hercegovina dobiva na popularnosti sve više. Tomu svjedoči činjenica da je sveukupan broj mentiona za lokacije u BiH u odnosu na prošlu godinu porastao za 15%.
Lifestyle / Flash | 10. 06. 2024. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li znali da se Stari most u Mostaru nalazi u top 3 najpopularnije Instagram lokacije u Bosni i Hercegovini s preko 81 tisuću "mentiona"?

Naime, Bosna i Hercegovina je zemlja koja dobiva na popularnosti sve više. Tomu svjedoči činjenica da je sveukupan broj mentiona za lokacije u BiH u odnosu na prošlu godinu porastao za 15%.

U nastavku vam donosimo top 5 Instagram lokacija u BiH. Cijelu listu možete pronaći ovdje:

1. Baščaršija, Sarajevo

Foto: GetByBus / Baščaršija, Sarajevo

2. Planina Jahorina

Foto: GetByBus / Jahorina

3. Stari most, Mostar

Foto: GetByBus / Stari most

4. Termalna rivijera Ilidža

Foto: GetByBus / Termalna rivijera Ilidža

5. O.C. Bjelašnica

Foto: GetByBus / Bjelašnica

Ove godine posebno se istaknulo etno selo Stanišići koje se popelo za nevjerojatnih 19 mjesta na listi, s gotovo 15,000 novih mentiona. Također, istaknulo se jezero Jablanica koje je ove godine novo na listi s ukupno skoro 44,500 mentiona! Što se prvog mjesta tiče, za 2024. godinu to je Baščaršija u Sarajevu! Ove godine tako Jahorina spada na 2. mjesto, a Baščaršija odnosi pobjedu s čak 180,457 mentiona.

Ovo istraživanje provele su platforme GetByBus.com i GetByFerry.com. To su platforme za kupnju autobusnih i trajektnih karata sa sjedištem u Splitu. Redovito objavljuju tekstove o popularnim destinacijama, a bave se i istraživanjima aktualnih tema vezanih za transport i putovanja.

Svi podaci istraživanja preuzeti su s Instagrama u svibnju 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close