Ideja za Kordića

Stanivuković poklanja putovanje u grad svjetlosti i ljubavi

Detalji u vezi s nagradnom igrom objavljeni su na društvenim mrežama gradonačelnika, a kako je navedeno, drugi par koji bude imao sreće provest će vikend u "Etno selu Stanišić".
Lifestyle / Flash | 14. 02. 2023. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pozvao je sve one koji slave ljubav da se pridruže zanimljivoj nagradnoj igri.

"Želim da onima koji slave ljubav dam još jedan razlog za slavlje! Složit ćete se da naša postavka već sama od sebe poziva na fotografiranje s vašom voljenom osobom. Ono što je razlikuje od dosadašnjih je mogućnost da otputujete u grad svjetlosti i ljubavi, u Pariz", poručio je gradonačelnik, objavila je Gradska uprava.

Detalji u vezi s nagradnom igrom objavljeni su na društvenim mrežama gradonačelnika, a kako je navedeno, drugi par koji bude imao sreće provest će vikend u "Etno selu Stanišić", prenose Nezavisne

Tako oni koji žele da sudjeluju u nagradnoj igri treba da se fotografiraju u paru ili da svoju fotografiju s porukom s kutije namijene voljenoj osobi.

"Objavite u vašoj priči i objavi uz oznaku mog profila kako bih mogao vidjeti vašu fotografiju. U komentaru potvrdite učešće tako što ćete napisati koji od projekata u nastanku smatrate novim najljepšim mjestom za parove: vidikovac na Banj brdu, nova gradska plaža, fontana u Parku Mladen Stojanović, novi gradski park ili neka druga lokacija? Svima vam želim puno sreće do 16.veljače kada ću odabrati dobitnike nasumičnim odabirom putem aplikacije", navedeno je u gradonačelnikovoj objavi na društvenim mrežama, prenosi banjalučka Gradska uprava.

Kopirati
Drag cursor here to close