Letjele su boce na sve strane

Srbijanski pjevač morao prekinuti nastup u Mostaru zbog tučnjave gostiju

''Atmosfera je bila savršena svi su se veselili, a u jednom trenutku su se dvije skupine momaka potukli i krenuo je kaos''
Lifestyle / Flash | 05. 03. 2022. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Rokvić

Srbijanski pjevač Nikola Rokvić doživo je incident na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom morao napustiti scenu i prekinuti nastup.

Kako srpski mediji prenose razlog prekida nastupa je taj što su se gosti restorana u kome je Rokvić pjevao, potukli.

''Atmosfera je bila savršena svi su se veselili, a u jednom trenutku su se dvije skupine momaka potukli i krenuo je kaos. Letjele su boce na sve strane, dvije skupine muškaraca počele su se tuči. Osiguranje je pokušalo smiriti čitavu situaciju, ali nikako nisu uspijevali, a Nikola je morao napustiti scenu i prekinuti koncert'', kazao je za Blic jedan od svjedoka ovog događaja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

O samom prekidu nastupa oglasio se i pjevač putem Instagram storyja. Rokvić je naveo kako mu je žao što je bio primoran prekinuti koncert.

“Jako mi žao što sam morao sinoć prekinuti dugo očekivani nastup u Mostaru. Nažalost zbog opće sigurnosti morao sam prekinuti pjevanje. Nadam se skorom druženju sa mojom dragom publikom”, napisao je pjevač.

Foto:Instragaram / O samom prekidu nastupa oglasio se i pjevač

Rokvić se ponovno oglasio na društvenim mrežama uz objavu fotografije sa Starog mosta.

“Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvijek rado prihvaćen i osobno nikad nisam osjeti neki pogled! Incident nije bio upućen osobno meni, ali sam zbog opće sigurnosti morao da prekinem da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore”, naveo je.

Dodao je kamo zahvaljuje “svim dragim ljudima koji su došli” te uputio ispriku. 

“Nadam se boljem vremenu i razmjeni ljubavi koji smo uvijek dijelili”, napisao je srbijanski pjevač, inače čest gost hercegovačkih klubova.

O incidentu se nije oglasio ugostiteljski objekt u kojem je pjevač nastupio.

Kopirati
Drag cursor here to close