koja mu je kcerka?

Sean Penn ljubi djevojku koja je godinu mlađa od njegove kćerke

Lifestyle / Flash | 07. 10. 2016. u 14:08 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sean Penn (56) opet je zaljubljen do ušiju, a kako i ne bi bio - njegova je cura od njega mlađa 32 godine!

Uragani rade svoje, a ljubavni par svoje na Hawaiima. Očito je da je vrijeme stalo, a hoće li se Penn sjetiti da mlađahnu damu ispusti iz ruku, zasad je teško reći.

Slavni glumac jednostavno voli plavo, a njegova odabranica Leila George po svim je relevantnim kriterijima plavuša, kao što su to bile i njegove ranije žene Madonna (58), Robin Wright (50) i Charlize Theron (41).

Nakon što je okončao svoju zadnju vezu, s kolegicom Charlize Theron, Sean Penn je krenuo u 'snižavanje ljestvice'.

Leila s majkom Gretom Scacchi

Leila George također potječe iz glumačke obitelji. Njezin otac je Vincent D’Onofrio ( „Law And Order“), a majka Greta Scacchi igrala je u mnogobrojnim filmovima.

Poput majke, oca i aktualnog momka, Leila je također glumica. U najmanju ruku, pokušava to postati.
U novije vrijeme čak je snimala i s Tori Spelling („Beverly Hills, 90210“), ali sve to je samo zagrijavanje, s obzirom na reputaciju i veze koje u glumačkome svijetu ima Sean Penn.

Sean Penn sa kćerkom Dylan

Istinska drama je, međutim, po svemu sudeći to što je njezin momak mamin vršnjak, a samo godinu mlađi od oca Leile George.

Naravno, i Pennova kćerka Dylan Frances Penn (25) može biti potpuno zbunjena, pošto je tatina cura jednu godinu mlađa od nje!?

Na zajedničkim slikama, osim po vrsti poljupca i načinu držanja za ruke, može lako doći do zabune je li se Sean Penn slikao sa kćerkom ili s djevojkom.

Kopirati
Drag cursor here to close