iznenađenje

Povratak u rodni grad: Rama malenom Marku priprema veliki doček

Lifestyle / Flash | 04. 07. 2016. u 13:17 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednik druge sezone Pinkovih zvjezdica, Marko Bošnjak, na putu je za svoj rodni grad Prozor – Ramu gdje se, u organizaciji njegovih sugrađana, očekuje veliki doček za ovog malenog slavuja.

Marko je trenutno na putu iz Beograda, a kako je njegova obitelj potvrdila za Bljesak.info, doček će, za sve njih biti veliko iznenađenje.

Pročitajte i Markov intervju za Bljesak

''Dobri ljudi iz Rame su samoinicijativno pripremili doček večeras u 20 sati, na kojem se očekuje velik broj naših sugrađana ali i obožavatelja glazbe malenog Marka. Doček će biti organiziran ispred Osnovne škole Marko Marulić, koju on i pohađa, dok će sami program i detalji oko dočeka i za nas biti jedno veliko iznenađenje'', rekli su za Bljesak.info članovi Markove obitelji.

Obitelj je zahvalila svima na podršci, koju su mnogi bezrezervno pružali malenom Marku, te pozvala sve one koji su u mogućnosti da se pridruže večerašnjem slavlju.

Na samom kraju, sretni i prepuni dojmova, poručili su kako je ono što ih trenutno veseli ipak povratak u 'normalu' i djetinjstvo koje, nakon ovih burnih mjeseci, žele 'vratiti' svom dječaku.

''Naš čudesni dječak je nakon svega umoran. On je dijete od 12 godina koje sve ovo proživljava na jedan svoj dječački način. Raduje se dočeku i povratku doma, a prije svega povratku u svoju normalnu svakodnevnicu koja i priliči djetetu njegovih godina'', rekli su Markovi roditelji.

Podsjećamo, Pinkove zvjezdice su najpopularnije dječje glazbeno natjecanje u regiji, na kojem je Marko od samog početka pokazao izvanredan talent, te je nerijetko svojim nastupima izazivao suze članovima stručnog žirija.

Za sam kraj i završnu pobjedu otpjevao je pjesmu ''Što te nema''.

Kopirati
Drag cursor here to close