Podcast ''Sredinom''

Neno Svjetlanović: Radim hranu za narod, ali je humor ispred hrane

Za one koji ga prate na društvenim mrežama, ne treba posebno naglašavati da je najvažniji ''sastojak'' svih njegovih jela humor i dobra šala.
Lifestyle / Flash | 18. 01. 2023. u 20:50 M.L. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne smatra sebe influencerom i ne voli pretjerano taj naziv uz svoje ime. No, ima pozamašan broj pratitelja na svojim profilima na društvenim mrežama.

''Ja jedino mogu influensati što će netko jesti'', kaže Neno Svjetlanović - koji je bio gost 38. izdanja Bljeskovog podcasta ''Sredinom''.

Omiljeno jelo mu je burek, ali njegovo pravljenje još nije usavršio.

No, kaže da će ''motati jufke ne zvao se Neno''.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Za one koji ga prate na društvenim mrežama, ne treba posebno naglašavati da je najvažniji ''sastojak'' svih njegovih jela humor i dobra šala. Zbog toga je između ostalog i poseban. Pod profilom Neno cooks stvara recepte na svoj način. Voli dobro jesti, gurman je i naglašava da mu je ''humor uvijek ispred hrane''.

''Pokrio sam i dio publike koje hrana možda i ne zanima toliko, ali gledaju radi humora'' – kaže Neno.

Kako se IT-ovac našao u svijetu kuhanja, koje je bilo njegovo prvo jelo koje je ikad napravio, zašto sarajevski ćevapi nisu najbolji i ko im je najveća konkurencija, te na koju hranu bi odmah potrošio 50 eura - govorio je između ostalog u Bljeskovom podcastu ''Sredinom''.

''Naša hrana na Balkanu je jako kvalitetna, recepti su odlični i ljudi se drže tradicije. Ali ja uvijek eksperimentiram, i original uglavnom bude bolji od moje verzije'' - objašnjava duhoviti Neno čije recepte ćete sigurno (ako već niste) praviti i pri tome uživati u njegovoj interpretaciji i svim zgodama i nezgodama koje prate njegove objave na društvenim mrežama.

Video: Neno Svjetlanović
Kopirati
Drag cursor here to close