Natjecanje u Splitu

Plesni studio B-Dance briljirao na ''New kids on the block''

Natjecanje se održalo 27. siječnja u Splitu i okupilo je veliki broj plesača uzrasta od 4 do 16 godina koji su pokazali svoja plesna umijeća.
Lifestyle / Flash | 31. 01. 2019. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio B-Dance proteklog vikenda imao je mnogo razloga za slavlje, naime plesači ovog uspješnog plesnog studija sudjelovali su na natjecanju ''New kids on the block'' hip hop i break dance battlovi 1 na 1 gdje su ostvarili izvrsne plesne rezultate.  

Natjecanje se održalo 27. siječnja u Splitu i okupilo je veliki broj  plesača uzrasta od 4 do 16 godina koji su pokazali svoja plesna umijeća.

Foto: B-Dance / Natjecanje u Splitu

Plesači plesnog studija B-Dance natjecali su se u kategoriji break dance i hip hop od 7 do 12 godina, te u kategoriji break dance i hip hop od 12 do 16 godina 1 na 1 gdje su pokazali da Mostar ima sjajnu break dance i hip hop plesnu scenu osvojivši vrijedne nagrade i priznanja.

Najuspješniji mladi mostarski plesači su:

-Break dance  1 na 1 od 7-12 godina:

   1.mjesto Marko Cvitković

  1. mjesto Borna Mijan

TOP 8 Ivan Perić i Dominik Delić

-Break dance  1 na 1 od 12-16 godina:

  1. Mjesto Ivano Bagarić

-Hip hop 1 na 1 od 7-12 godina

  1. mjesto Aleksandra Saša Milović

Posebne pohvale idu i za mlade plesačice Niku, Maris, Ninu, Lanu i Karlu koje su imale odlično predstavljanje na svojim prvim battlovima u jakoj konkurenciji.

Inače, plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub  u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Foto: B-Dance / Natjecanje 

''Ovim putem pozivamo djevojčice uzrasta od 3 do 7 godina i dječake uzrasta od 6 godina da nam se pridruže i zajedno sa nama stvore lijepe plesne uspomene'', navedeno je iz Plesnog studija.

Kopirati
Drag cursor here to close