Pregledane snimke

Otkriveno tko je zapalio terenac starlete Božane Vujinović

Prema neslužbenim informacijama, vozilo je benzionom polio, a zatim i zapalio Ivan Martinov koji se nalazi u bijegu.
Lifestyle / Flash | 18. 11. 2021. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka otkrili su identitet osobe koja je prije tri dana zapalila skupocjeni terenac starlete Božane Vujinović u garaži Tržnog centra Delta.

Prema neslužbenim informacijama, vozilo je benzionom polio, a zatim i zapalio Ivan Martinov koji se nalazi u bijegu, prenosi Klix.

Policija je u cilju rasvjetljavanja slučaja detaljno istražila šire područje oko TC Delte te pregledala sve snimke s videonadzornih kamera u okolini ovog objekta.

Kako ATV saznaje policija je u blizini tržnog centra pronašla i samo oko 300 metara od TC "Delta planet", odnosno kod Banjalučko i bocu sa zapaljivom tečnošću, plavu platnenu masku i vrečicu, za koje se vjeruje da je osumnjičeni koristio tijekom izvršenja kaznenog djela. Osumnjičeni Martinov se na dan podmetanja požara cijeli dan nalazio u garaži u kojoj je zapaljen automobil.

Policija je u cilju što bržeg rješavanja slučaja saslušala više osoba s kojima se Martinov sastajao na području Banje Luke, kao i svjedoke samog događaja.

Range Rover starlete Božane Vujinović zapaljen je 15. studenog oko 16 sati u podzemnoj garaži.

Kopirati
Drag cursor here to close