Ljeto nije gotovo

Old Town Street Fest - Skokovi, glazba i ples u Mostaru

Uz brojne glazbene poslastice, sinoć su posjetitelji mogli uživati u izvebi Lezz Go Banda u Old Crew Gastro Pubu, na Hamam pozornici je nastupao bendo nastao u Mostar Rock School a prva večer je između ostalog ‘zatvorena’ nastupom Ramba Amadeusa.
Lifestyle / Flash | 09. 09. 2023. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Old Town Street Fest, glazbeni festival koji zajednički već četvrtu godinu u nizu organiziraju Grad Mostar i Mostar Rock School, započeo je u petak večer u Mostaru.

Uz brojne glazbene poslastice, sinoć su posjetitelji mogli uživati u izvebi Lezz Go Banda u Old Crew Gastro Pubu, na Hamam pozornici je nastupao bendo nastao u Mostar Rock School a prva večer je između ostalih ‘zatvorena’ nastupom Ramba Amadeusa.

Sjajna zabava uz glazbu i ples, uslijedit će i druge večeri  festivala kao izvrstan epilog dnevnim uzbuđenjima i skokovima u hladnu Neretvu.

Festival svih ovih godina privlači poznata imena domaće i regionalne glazbene scene, a nastupali su izvođači različitih glazbenih stilova. Tako će biti i ove godine, na šest lokacija nastupit će 14 izvođača- rock, pop, ethno, blues i electro su žanrovi u kojima ćemo uživati tijekom ovog Old Town Street Festa.

Što se tiče samog Red Bull Cliff Divinga, program natjecanja počeo je u četvrtak skokovima s kamenog luka Starog mosta, nastavlja se se danas kada je zakazano veliko finale.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mostar Forever (@mostar.forever)

 

Kopirati
Drag cursor here to close