Plesno glazbeni spektakl

Mostar: Sve je spremno za božićnu bajku

Sve spremno za plesno glazbeni spektakl HT ERONET božićne bajke  
Lifestyle / Flash | 18. 12. 2017. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HT Eronet / Organizatori su spremili bogati program 

Mostarske mažoretkinje će u sklopu blagdanskog programa Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače pod potkroviteljstvom HT Eronetom  prirediti i ove godine 19. i 20.12.2017.godine Božićnu bajku s bogatim programom.

 U srijedu 20. prodinca u 19 sati bit će upriličena Blagdanska plesna razglednica s Mostarskim mažoretkinjama i plesnim klubovimaPŠK Zrinjski, Plesni studio Mo Stars, PS FLASH Mostar, Plesni klub Erigo-D, Plesni centar ProDance, Plesni studio B-dance, priopćeno je.

 U bogatom programu Mostarske mažoretkinje će ujedno prezentirati svoje plesne koreografije svih svojih uzrasta iz 2017 godine a tu će biti i posebnih točaka iznenađenja rađenih samo za ovu prigodu.Gosti iznenađenja biti će i Hrvatska glazba Mostar koji će zajedno sa mažoretkinjama priprediti specijalnu točku. Zasigurno biti će ovo jedan plesno glazbeni spektakli za sve uzraste.

 Prije samog programa  već od 18 sati ispred Kosače prolaznike će prigodnim božićnim pjesmama zabavljati Ivo Jurić i Karlo Milićević. Svi posjetitelji moći će da se zagriju uz kuhano vino.

 Dan radnije, 19. prosinca, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača očekuje vas bogat program za djecu.  Već od 13 sati bit će održana čitaonicaautorice Sonje Škobić na kojoj će predstaviti slikovnicu “Mačak Kiki”. Slijede “Kutak-čitaonice” za djecu s Bakom Mrazicom (prof. dr. Vida Sreta Žuljević) te “Željaonica”, gdje će najmlađi pisati pisma Djedu Božićnjaku te se fotkati za uspomenu s njim i njegovim pomoćnicama.

 Od 15 sati bit će održana predstava za djecu djelatnika HT ERONET-a uz podjelu paketića “Superjunaci u tvornici igračaka”, u izvedbi Maloga teatra Mostar.

 U cjelokupni program uključit će se Narodna knjižnica Mostar koja će prodavati božićne ukrase, od čega će sav prihod ići za udruga Vedri osmjeh.

 Ulaz za sve programe je besplatan!

 

Kopirati
Drag cursor here to close