FOTO

Mostar: Počinje blagdanska idila

Mostarsku adventsku idilu će dodatno upotpuniti, otvaranje klizališta u parku za najmlađe, ali i starije, željne avanture na ledu.
Lifestyle / Flash | 04. 12. 2021. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarsko Šetalište u bajkovitom izdanju ponudit će u svojim kućicama, svim posjetiteljima prigodne božićne poklone, šarene ukrase, unikatne suvenire, raznovrsnu ugostiteljsku/gastro ponudu te zanimljive kulturno-glazbene programe.

Zagrijte se kuhanim vinom uz zavodljive mirise, blagdanske tradicionalne kuhinje u Gastro kutku.

Mnoštvo dobre zabave, pregršt događanja, glazbe, dječjeg programa te blagdanskog ozračja, izmamit će vam zasigurno osmijehe na licu, u ovome turbulentnom vremenu.

Pravom predblagdanskom ugođaju, ovih dana pridonijet će i prigodna glazba, koja će se svakodnevno emitirati putem razglasa na Šetnici.

Foto: Bljesak.info / Klizalište

Mostarsku adventsku idilu će dodatno upotpuniti, otvaranje klizališta u parku za najmlađe, ali i starije, željne avanture na ledu. Prvog dana rada u nedjelju, 5. prosinca, klizalište će za sve zainteresirane biti besplatno od 10 do 14 sati, najavili su organizatori.

Foto: Bljesak.info / Praznična idila u Mostaru

Park Zrinjevac će imati jedan poseban izgled u vrijeme Adventa, uz čaroliju šarenih lampica, koje će stvoriti jedan topao ugođaj. 

''Ovo je vrijeme nade, ljubavi, iščekivanja i dobrih želja, stoga vas pozivamo da se družimo, ali i da se zajedno odgovornim ponašanjem brinemo jedni o drugima'', priopćio je Grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close