Mr. Cab Driver

Moj Taxi Mostar započeo s radom!

Lifestyle / Flash | 08. 10. 2012. u 07:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda s radom je započela služba Moj Taxi. Građani koji su odlučili koristiti usluge ove taxi službe nisu krili zadovoljstvo i osmjehe, pogotovo jer je Moj Taxi prvi dan svoje sugrađane vozio besplatno.

Navika vožnje taxijem u gradu zasigurno se već polagano vraća zbog ozbiljnosti i spektra mogućnosti koje pruža Moj Taxi.

Firma Moj Taxi radi od 0-24h, ima jasan identitet, sva vozila su brendirana i opremljena suvremenim sustavom GPS kontrole i praćenja rada svih vozila, gdje ne postoji ni najmanja mogućnost za nesavjestan rad vozača. Vozače ljubazne i uniformirane, prati dispečerski centar koji zaprima vožnje i koordinira rad na terenu.

Važna stavka koja bi ljude mogla ponovno vratiti navikama vožnje taxijem je zasigurno cijena, koja je povoljnija. Cijena starta i minimalne vožnje do pređenih 2 km košta 3 KM, a nakon toga svakih 50 m taximetara kuca 0.5 KM, tako cijena za 1 pređeni km košta 1 KM. Cijena je jedinstvena bez obzira koliko je putnika u vozilu, te koje je doba dana. Za vožnje preko 100 km naplaćuje se vožnja po taximetru i eventualno čekanje 18KM za 1h, a povratak je gratis.

Vozila tvrtke Moj Taksi možete poručti na broj telefona 1503 kao i SMS-om na broj 063 1503 00.

TAXI stajališta tvrtke Moj Taxi se nalaze ispred Mepas Malla i pored stadiona Zrinjski pod Bijelim brijegom. Moj Taxi je otišao korak dalje u posvećenosti korisnicima i kvalitetu usluge u odnosu na slične firme u regiji, pa u svim vozilima možete koristiti i FREE WI-FI, a po potrebi vozila imaju i baby sjedala kao i korpu za kućne ljubimce.

U gradu se za vikend mogla primijetiti pozitivna atmosfera, jer je početak rada novog taxija doživljen kao nešto dobro za grad, te nešto što će sigurno uticati na razinu kvalitete života u Mostaru, jer je ovakva služba već odavno nedostajala gradu.

Unatoč krizi u kojoj se nalazi Mostar kao i cijela država, s dolaskom ove TAXI službe otvaraju se nova radna mjesta, tako da je 30 osoba dobilo priliku za zaposlenje, koliko je zaposleno za početak.

"S početkom rada upošljavamo 30 radnika, po svakom novom vozilu koje poveća naš vozni park, uposliti ćemo najmanje još dva radnika. Do sada su uglavnom zaposleni obiteljski ljudi, ali vrlo rado ćemo dati priliku i mladim ljudima koji žele raditi" rekli su za Bljesak.info iz Moj taxi službe.

Zbog specifičnosti svoje djelatnosti surađivati će i surađuje od samog osnivanja s mnoštvom firmi u gradu kao sto su knjigovodstvena agencija, benzinska pumpa, razne trgovine auto dijelova, auto limarske, lakirerske, mehaničarske, električarske radnje, auto praonice, banke, firme za telekomunikacije, brendiranje i marketing, proizvodnju reklamnog i uredskog materijala, informatičke opreme, također i državnim institucijama ..kao i mnoštvo drugih sa kojima direktno ili indirektno surađuje i postoji potrebu suradnje što sigurno samo po sebi govori o opravdanosti komentara „dobro za grad“.

"Za razliku od nekih drugih gradova u kojima je dolazak ovakve službe pratio često nesuglasice s već postojećim taxi djelatnicima, u Mostaru takvih problema nema, već postoji obostrano korektan odnos što je za svaku pohvalu" ističu iz firme Moj taxi.

Kopirati
Drag cursor here to close