Održana prva večer

Modna elita na mostarskoj Fashion Areni

Lifestyle / Flash | 03. 12. 2016. u 21:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je večeras održan najiščekivaniji modni događaj u BiH – Fashion Arena.

Na Fashion Areni su se okupili najbolji od najboljih koji na ovim prostorima nešto znače, a intencija nam je da ovo postane šira regionalna priča – kazao je novinarima prije revije art direktor Emerik Gudelj.

Misija nam je da napravimo respektabilni modni događaj, ističe Gudelj, gdje će ljudi dolaziti vrlo rado iz cijelog svijeta.

Po njegovom mišljenju bh. dizajnerima ne fali ideja, koliko im fali novaca.

''Danas je okrutna konkurencija i moramo imati fantastičnu ekipu i puno novca da bismo napravili nešto s čim se može parirati svjetskim imenima'', smatra Gudelj.

Dodaje kako proizvodnja dizajnerske odjeće nije na visokoj razini, te da bi se možda i država trebala uključiti u smislu stimuliranja mladih ljudi, kreativaca koji imaju potencijala i kako bi se razvili u hvale vrijedne dizajnere.

U prvoj večeri modnih brendova ljubiteljima mode svoje nove kolekcije predstavile su se Angel's Fashion, LULU multibrand store, United Colors Of Benetton, Lady Fashion, Jeordie's, Marella I P..S..Fashion.

Linea exclusive otvara drugu večer, 4. prosinca, koja je rezervirana za modne dizajnere, pa će publika uživati u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.

Modnome događaju nazočili su uz ostale, i premijer Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg sa suprugom, te hrvatska zastupnica u EP-u Željana Zovko, ljubitelji mode iz BiH i regije.

Pistom Fashion Arene prošetale su se neke od najljepših djevojaka BiH i Hrvatske - Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Aleksandra Grdić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni.

Interes za sudjelovanje su uz stiliste pokazali i modni blogeri, manekeni iz Italije, te SAD-a, odakle dolazi i Asia Odum, manekenka koja je sudjelovala na revijama na New York Fashion Week-u i Miami Swin Week-u.

Za frizure na Fashion Areni zaduženi su internacionalni Keune edukatori iz Hrvatske- Tanja Kuštrović i Marija Gelenčir, te internacionalni Keune edukatori iz BIH- Mirza Agović i Mario Gurabić i poznati mostarski frizer Miroslav Marijanović s timom iz frizerskog salona Red Carpet.

Artdeco je službena šminka ovog modnog događaja na kojemu će sudjelovati make up vizažisti: Marijana Bošnjak, Marija Ivanković, Kristina Čulina, Marija Kozina i Antonija Bogut.

Stilist ovog modnog događaja je Neven Ciganović, službeni modni fotograf Mate Zemljić, a organizatori -agencija PRimera.

Kopirati
Drag cursor here to close