Ljeto

Mjesečni horoskop za lipanj: Pazite se Saturna, kreće retrogradno

Za Ovnove će prva polovica lipnja biti izuzetno produktivno, svijetlo i pozitivno vrijeme. Srećom, Saturn malo utječe na vašu energiju pa će i druga polovica mjeseca biti pozitivna i gotovo bez problema.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2023. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lipanj je vrijeme kada hitno morate prestati razmišljati negativno. U 2023. to se posebno odnosi na drugu polovicu mjeseca jer će 17. lipnja Saturn krenuti retrogradno, što će izrazito negativno utjecati na naše raspoloženje.

Misli mogu biti naš najveći neprijatelj, stoga je prije svega bolje pokušati očistiti um od negativnosti. U protivnom biste mogli početi osjećati poteškoće na raznim područjima života zbog nervoze i briga, piše Atma.

Ovan

Za Ovnove će prva polovica lipnja biti izuzetno produktivno, svijetlo i pozitivno vrijeme. Srećom, Saturn malo utječe na vašu energiju pa će i druga polovica mjeseca biti pozitivna i gotovo bez problema.

Naravno, pod utjecajem Saturna, drugi ljudi vam mogu zadavati probleme, ali to neće nužno biti slučaj.

Astrolozi preporučuju duhovne prakse kako bi se što prije prilagodili pravom valu. Možete sigurno napraviti planove za budućnost, a preporučljivo je to učiniti početkom mjeseca. Astrolozi vjeruju da ćete ovog mjeseca imati puno sreće.

Bik

Lipanj će Biku donijeti mnoge izazove, ali one će na kraju rezultirati mudrošću. Ovaj mjesec je vrlo važan za predstavnike ovog znaka. Ovo će biti odlično vrijeme za stjecanje novih znanja. Vrlo lako možete popuniti rupe u znanju, naučiti nešto novo.

U pozadini povećane emocionalnosti i ambicije, možete steći nove neprijatelje. Također u drugoj polovici mjeseca nisu isključene svađe s dragim osobama.

Kako ne biste izgubili sreću, važno je naučiti ne preuzimati negativnost. Ovo je najvažnije pravilo za održavanje uspjeha i dobrog raspoloženja.

Blizanci

Blizanci će moći privući blagostanje u svoje živote. Ovo će biti jedan od najboljih mjeseci u godini za uživanje u druženju, novim hobijima, pa čak i poslu.

Astrolozi savjetuju Blizancima da pruže psihološku podršku voljenim osobama. To posebno vrijedi za roditelje i djecu. Trebat će ih zaštititi i podržati na svaki mogući način u novim nastojanjima.

Bit će manje nemara i grešaka u radu i poslovanju jer Merkur postaje jači u Blizancima.

Rak

Rakovi, hitno se morate riješiti lijenosti i apatije, jer u lipnju ne možete odbiti obavljati svoje izravne dužnosti. Zvijezde su u vrlo povoljnom položaju pa bi se trebali usredotočiti na najvažnije zadatke.

Moguće je da će početkom ljeta biti mnogo događaja koje ćete doživjeti po prvi put. Ovo je za vas uzbudljiv i vrlo važan trenutak u životu.

Astrolozi također savjetuju ljubaznost, privrženost i poklanjanje pažnje voljenim osobama. Što ugodnije budu vaše radnje to će sve bolje funkcionirati.

Lav

Lavovi će u ovom trenutku moći ispraviti pogreške iz prošlosti i prilagoditi se pobjedi u svim područjima života. Moguće je da ćete uspjeti pronaći svoj poziv. Oni koji već znaju za što žive znatno će ubrzati rješavanje problema.

Nema potrebe zaobilaziti zahtjeve voljenih osoba, jer to može izgraditi nepremostiv zid između vas i onih koji su vam dragi. Osobni poslovi i posao su dobri, ali obitelj je iznad svega. U lipnju će vas na to podsjetiti zvijezde i planeti.

Astrolozi također preporučuju češću tjelesnu aktivnost. Važno je održavati tijelo u dobroj formi.

Djevica

Djevice će u lipnju morati uložiti mnogo truda i energije na ono što možda ne žele raditi. Nema ništa loše u tome, ali obavezno pripazite na zdravlje.

Ozbiljan umor može uzrokovati duhovnu i emocionalnu ranjivost, stoga je važno ostati tjelesno u formi. Briga o sebi učinit će da se osjećate mnogo bolje i da ostanete produktivni čak i kada se ne osjećate dobro.

Budite strpljivi i ne donosite ishitrene odluke. Sada je važno pažljivo planirati.

Vaga

Već na samom početku mjeseca Vage će moći odabrati pravi put za ostvarenje svojih ciljeva. Glavna stvar je ne skrenuti s ovog puta pod pritiskom okoline.

Stvari bi mogle biti turbulentne od 17.6. kada Saturn krene retrogradno. Jamstvo sigurnosti i eventualnog uspjeha na bilo kojem polju bit će oprez.

Ako ne riskirate uzalud, život će se brzo vratiti na kolosijek, ali ako svoj život pretvorite u kaos, tada će Saturn učiniti sve što je moguće da umnoži ovaj kaos. Da biste promijenili svoj život, morate ustati s kauča.

Škorpion

Škorpioni, očekuje vas vrlo povoljno vrijeme, ali ne zaboravite da će u lipnju/junu biti četiri vrlo opasna dana: 4., 17., 27., 30. lipnja. Ovih će dana zvijezde imati izrazito negativan učinak na vašu energiju.

Posao je sada iznimno važan, ali potrebno je i nakratko odmoriti se od rutine. Ako nastupi umor, bit će važno promijeniti situaciju.

Možete otići na kraći izlet, raditi nešto uzbudljivo i zanimljivo. Kraj mjeseca je najbolje vrijeme za duhovne prakse.

Strijelac

Prije svega, važno je da Strijelci upamte da je neaktivnost jednaka gubitku. Ako sjedite i čekate, onda ne možete dočekati ništa dobro. Djelujte, a Svemir će vam pomoći da pronađete rješenje problema.

Pozitivan utjecaj će vas pratiti u apsolutno svim područjima. Sve što trebate učiniti je samo održavati stabilno dobro raspoloženje.

U lipnju će izraz “cilj opravdava sredstvo” biti najrelevantniji.

Jarac

Jarce karakteriziraju ustrajnost i pažnja, no u lipnju je tim dvjema osobinama potrebno dodati i kreativnost. Merkur će vam pomoći da postignete najbolje rezultate u svakom poslu, pogotovo ako se ne bojite eksperimenata.

Međutim, također je važno zapamtiti da je sve dobro umjereno. Zbog rizika i avantura moguće su jake promjene raspoloženja koje prilično uzdrmaju živce. Također, astrolozi snažno obeshrabruju Jarce da izdaju svoja uvjerenja u ovom mjesecu.

U protivnom mogući su propali planovi i gubitak poštovanja od strane kolega, prijatelja, poslovnih partnera. U poslu je bolje zaobići lažljive ljude.

Vodenjak

U lipnju ne možete stajati sa strane promatrajući tuđe probleme. Ovo je izuzetno važno jer će, prije svega, to imati blagotvoran učinak na karmu.

Drugo, može vam pomoći da pronađete nove prijatelje pa čak i srodnu dušu.

U pozadini povoljnog financijskog razvoja, mogli bi steći nove neprijatelje.

Ribe

Ribe, u ovom mjesecu ćete uspjeti prevladati svoje melankolično raspoloženje. Čekaju vas iznenađenja – i to u svim sferama života. Nažalost, nemoguće je točno reći kada i kako će se ova iznenađenja osjetiti. U svemu ćete se trebati osloniti na svoje šesto čulo i slijediti svoje instinkte.

Također, početkom mjeseca moći ćete shvatiti svoje pogreške, doseći novu fazu duhovnog razvoja, postajući mnogo puta mudriji.

Želimo vam puno sreće na početku ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close