Romantika

MI dijelimo ljubav i volimo srcem: Dan zaljubljenih u dm-u

Lifestyle / Flash | 06. 02. 2017. u 15:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nam se čini da je danas jednostavno uputiti lijepe želje i iskazati ljubav uz pomoć pametne tehnologije, kada želimo nešto personalizirano poslati zapitamo se – što sad?

Čini nam se da su neki stari, romantični načini iskazivanja ljubavi iščeznuli. Pisma odavno već ne pišemo, tek tu i tamo s odmora iz daleke zemlje pošaljemo razglednicu. No, i to vrlo rijetko.

Fotografije prelijepih destinacija s prijateljima radije podijelimo putem Facebooka, Instagrama ili drugih društvenih platformi.

Ipak, vjerujemo da bi mnoge obradovala čestitka pristigla na adresu pisana vlastitom rukom, malo srce u dnu kod potpisa... Dan zaljubljenih idealna je prilika da probudimo romantičara u nama.

Od 1.2. do 8.2. u svim dm prodavnicama besplatno preuzmite posebno izrađene čestitke. U dm prodavnici ili kod kuće, napišite poruku voljenoj osobi, adresirajte je i najkasnije do 8.2. ubacite čestitku u predviđenu kutiju u dm prodavnicama. dm će se potruditi da Vaša čestitka do Dana zaljubljenih stigne na željenu adresu, priopćeno je.

Pripreme za Dan zaljubljenih u dm-u su i u znaku nagrađivanja. Ukoliko sa svojom boljom polovicom naiđete na dm klupu za zaljubljene, zajedno se uslikajte, fotografiju postavite na dm facebook stranicu ili Instagram profil uz #MIdijelimoljubav i na taj način sudjelujte u nagrađivanju.

Pet sretnih parova na Facebooku te pet sretnih parova na Instagramu, osvojit će zajedničku kupovinu u vrijednosti od 50 KM u dm prodavnicama.

Nakon završetka aktivnosti dm klupe bit će poklonjene OŠ Brčanska Malta u Tuzli. Postavljanje klupa u dvorište bio je projekt koji je ova škola prijavila na inicijativu dm ZAJEDNO za bolje sutra.

Tako će ovaj projekt biti dodatno podržan uz deset prvobitno odabranih.

Iznenađenjima ovdje nije kraj, od 8.2. do 14.2. pronađite i posebnu ponudu parfema sniženih do 35%, kao i brojna sniženja make up proizvoda od 10.2 do 14.2. Ove godine ne štedite na romantici i učinite Dan zaljubljenih posebnim za vaše voljene! Više informacija potražite na www.dm-drogeriemarkt.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close