Planinarenje za djecu

Mala planinarska škola 2022. godine u organizaciji HPD Prenj 1933

Izleti će se odražavati nedjeljom, osim u slučaju lošije vremenske prognoze kada će postojati mogućnost prebacivanja planiranog izleta za dan ranije (subota) ili odgađanje za sljedeći tjedan.
Lifestyle / Flash | 24. 08. 2022. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj organizira petu po redu Malu planinarsku školu, odnosno školu planinarenja za djecu uzrasta od 9 do 13 godina. U periodu od 4. rujna do 9. listopada organizirat će se šest izleta za djecu na planinskim lokacijama na obroncima Čabulje, Čvrsnice i Prenja.

Djeca će tijekom škole imati priliku provesti sedam dana u planini od čega je pet izleta planirano kao jednodnevni izlet vikendom (polazak u jutarnjim satima, a vraćanje isti dan u popodnevnim satima), dok je završni izlet planiran kao dvodnevni (sub-ned) uz boravak i noćenje u planinarskom domu Munika na Blidinju u sklopu čega će biti organizirani atraktivni usponi na okolnim planinama.

Izleti će se odražavati nedjeljom, osim u slučaju lošije vremenske prognoze kada će postojati mogućnost prebacivanja planiranog izleta za dan ranije (subota) ili odgađanje za sljedeći tjedan.

Predviđeni broj polaznika Male planinarske škole je 30, broj mjesta je ograničen Za organizaciju i vođenje kampa su zaduženi licencirani vodiči i organizatori educirani za rad s djecom.

Cijena planinarske škole iznosi 190 KM, podrazumijeva šest izleta, organizirani prijevoz, vodstvo educiranih planinarskih vodiča i iskusnih planinara, edukativne tematske radionice, ''dry fit'' majice s logom Male planinarske škole, diplome, sat sportskog penjanja, noćenje u planinarskom domu Munika i obroke tijekom posljednjeg (dvodnevnog) izleta.

Ukoliko ste zainteresirani da Vaše dijete bude dio ove zanimljive i uzbudljive priče, možete ga prijaviti na sljedeći link: PRIJAVA (obavezna je prijava putem prijavnice).

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona organizatora: Martina Zovko (063/459-284) i Anita Kajić-Selak (063/075-473) ili putem elektronske pošte: [email protected].

Dodatne informacije:

Potrebna oprema: ruksak, gojzerice ili tenisice s tvrđom potplatom, lagane hlače ili trenirka, majice dugih i kratkih rukava, kapa/kačket, krema za sunčanje te poželjno (ukoliko dijete posjeduje) vreća za spavanje.

Odzivom na kamp, roditelji potvrđuju da dijete ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje u njemu, da prihvaća program Male planinarske škole i upute vodiča.

Kopirati
Drag cursor here to close