Život je jedno veliko putovanje

Ljubuški: Prvi Hercegovina Travel Fest

''Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu''.
Lifestyle / Flash | 28. 04. 2022. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička zajednica Grada Ljubuškog organizira 1. Hercegovina Travel Fest, prvi festival putopisa u BiH koji će se održati od 5.-7.5. u Ljubuškom.

Na trodnevnom festivalu će uz bogat prateći program nastupiti Goran Milić, Davor Rostuhar, Robert Dacešin, Putoholičari, Jurica Galić-Juka, Ivan Kapović.

''Život je jedno veliko putovanje! Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Mi smo tu da Vam otvorimo tu knjigu kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu i obogatiti um'', kazali su organizatori Hercegovina Travel Festa.

Dodaju kako im je ''želja približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture, a u tome će nam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija''.

''Misija nam je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obratiti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove''.

''Ovo je tek prvi od mnogih festivala posvećenih ljepoti putovanja i istraživanja. Naš cilj je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda''.

''Svake godine naš Hercegovina Travel fest će biti veći, zanimljiviji i sa puno novih iznenađenja'', zaključuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close