''Zimska idila u Gardenu''

Konjic po prvi put dobio klizalište na otvorenom

Inače, projekat ''Zimska idila u Gardenu'' koji je krenuo 25. prosinca trajat će sve do 25. Siječnja 2018. godine, a radit će u radnom vremenu od 12 do 20 sati svakim danom.
Lifestyle / Flash | 26. 12. 2017. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 25. prosinca, službeno je otvoreno klizalište na otvorenom u Konjicu, u sklopu projekta  ''Zimska idila u Gardenu''.

Prilikom otvaranja, pristunim se obratila glasnogovornica Općine Konjic Biljana Handžo, te menadžerica hotela Garden City Azra Salanović.

Inače, projekat ''Zimska idila u Gardenu'' koji je krenuo 25. prosinca trajat će sve do 25. siječnja 2018. godine, a radit će u radnom vremenu od 12 do 20 sati svakim danom.

Čarobna bajka posjetiteljima nudi na raspolaganje klizalište, druženje sa Djeda Božićnjakom u čarobnoj kolibi, podjelu paketića, raznovrsni zabavni progam i ambijent koji priliči blagdanskoj atmosferi, te niz drugih aktivnosti koje očekuje posjetitelje Garden City Hotela & Resorta svaki dan u periodu od 12 do 20 sati.

Foto: Promo / Klizalište u Konjicu

''Sigurni smo da će svoje mjesto u Gardenu ove zime pronaći posjetioci svih generacija jer ćemo kao i uvijek pripremiti ponešto za svakoga pored standardne ponude naših usluga'', navode organizatori.

Simbolična cijena klizanja na otvorenom će biti 2,00 KM uz omogućeni najam klizaljki po cijeni od 3,00 KM, a više informacija može se dobiti kontaktom Garden City Hotel & Resort.

Zimska idila je podržana od strane partnera projekta koji zajedno sa Garden City Hotel & Resortom obećavaju jedinstvenu zimsku idilu na otvorenom. Partneri projekta su Turistička zajednica HNŽ-a, Ministarstvo turizma i okoliša HNŽ-a, Ministarstvo financija HNŽ-a, Općina Konjic, Coca Cola, Igman, Oil AC, Addiko Banka, Central osiguranje, Rose Wood, Intersport i Zagrebinspekt.

''Novogodišnji paketići, pokloni, promrzli nosevi, topli osmijesi i zagrljaji, virtuozni pokreti na klizaljkama, pa i oni malo manje virtuozni, fotografije, glazba, pahulje, sačinjavat će pravu malu idilu i poligon dobrih uspomena koje vrijede'', rekli su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close