Što govori o vama?

Kava koju pijete, reći će vam kakva ste osoba..

Lifestyle / Flash | 07. 11. 2016. u 09:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svakodnevno ju pijete, ali onu samo s mlijekom ili samo crnu, a možda vam je ipak omiljena ona sa šlagom.

Radi se o kavi i vrijeme je da doznate što kava koju pijete govori o vašoj ličnosti, piše Little Things.

Ima i onih koji vole isključivo instant kavu te tursku. Evo istine o vama, koja bi vas mogla dovesti do neočekivanih spoznaja.

1. Kava s mlijekom

Oni koji piju kavu s mlijekom opušteni su i znaju kako uživati u životu.

A što se gorčine, crnog napitka tiče, želite li ju suzbiti stavite u šalicu prstohvat soli, ali ne nakon što ju skuhate, nego u mljevenu kavu pa pomiješajte, piše Slobodna Dalmacija.

2. Espresso

Ako pijete espresso, vi ste rođeni da budete vođa. Obožavate puno raditi i kolege i šefovi vas cijene. Marljivošću druge inspirirate na upornost te ste jako društvena osoba. Direktni ste i sve govorite u glavu, a isto tako od ničega ne prežete.

3. Dupli espresso

Praktični ste, orijentirani cilju, radoholičar, kojem ništa nije teško te niste hirovita osoba. Kada obavljate jedan cilj ili zadatak koncentrirate se samo na njega, a sve ostalo vam pada u drugi plan. Vi ste pravi perfekcionist.

4. Cappuccino

Vole ga piti osobe koje imaju izražen osjećaj za stil i estetiku. Odani su prijatelji i omiljeno društvo gdje god da se pojave. Otmjeni i maštoviti uživaju u ovom toplom napitku.

5. Hladna kava

Niste drama queen, već osoba sigurna u sebe i jako ambiciozna. Sve vam polazi za rukom i privatno i poslovno jer uvijek znate što točno želite. Vječno ste raspoloženi te nemate vremena za jadikovanje. Pomalo ste egocentrični, ali zbog toga što ne dozvoljavate ispoljavanje emocija u svim prilikama.

5. Crna kava

Ako vam je pak ovakva kava omiljena vi ste uvijek vjerni sebi i volite minimalizam te se nikada ne razmećete svojim uspjesima, a čak ni nakit ne volite. Ništa čime ćete privuči pozornost ne odjevate jer ste jako jednostavna osoba i baš zbog toga vas prijatelji cijene. Povučeni ste i skloni promjenama raspoloženja.

6. Kava sa šlagom

Vi ste poprilično dvolična osoba, ali organizirani jer je ravnoteža jedino što vam je važno u životu. Ne dozvoljavate emocijama da upravljaju vašim odlukama.

Kopirati
Drag cursor here to close