Pred cijelom generacijom

Hercegovina: Zaprosio maturanticu na maturalnoj zabavi

Lifestyle / Flash | 20. 05. 2017. u 07:08 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na maturalnoj večeri u Bileći u petak navečer se odigrao nesvakidašnji događaj – maturanticu Srednjoškolskog centra ''Golub Kureš'' momak je zaprosio pred školom, na očigled njezine cijele generacije i brojnih sugrađana.

Naime, nakon što su maturanti pozirali ispred škole za zajedničku fotografiju, Aleksandar Čomić kleknuo je na koljena i zaprosio svoju djevojku, maturanticu Nikolinu Vujović. Dok je glazba svirala, a u zraku letjele konfete koje su sa prozora škole ispalili Aleksandrovi prijatelji, Nikolina je rekla ''da'', piše MojaHercegovina.com.

Budući mladoženja otkrio je da je ovo iznenađenje pripremao tri mjeseca te da priznaje da je imao malu tremu. ''Srećom, imao sam pomoć svog budućeg kuma Marka Babića. On mi je dao veliku podršku'', rekao je Čomić.

A za budućeg kuma dileme nema kada je u pitanju priređeno iznenađenje. Kaže, sve je ispalo idealno. ''Aleksandar i Nikolina su u dugogodišnjoj vezi. Iznenađenje je ispalo kako treba, a ovako nešto se još nije dogodilo u našem gradu'', kaže Babić za ''Moju Hercegovinu''.

I zaista, stanovnici Bileće, barem oni mlađi, ne pamte ovakav događaj na maturalnoj večeri.

Kopirati
Drag cursor here to close