Kampanja u finalu

Coca-Cola na pletenim billboardima

Kampanja za prve pletene i tkane billboarde u finalu prestižnog festivala u Rimu
Lifestyle / Flash | 10. 04. 2018. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kampanja za prvi ručno pleteni i tkani billboard  logom svjetski poznatog brenda Coca-Cola ušla je u finale Festivala globalnih medija u Rimu u kategoriji kreativna upotreba medija. Ovo je prvi put da je jedna kampanja sa ovog područja ušla u finale ovog prestižnog festivala, priopćeno je.

Kampanja koju su zajedno realizirale agencije UM i McCann Beograd odličan je primjer kako mediji mogu da se koriste na inovativan i nekovencionalan način, a da to istovremeno bude dobro osmišljeno i kreativno.

Upotreba jednog klasičnog kanala, kao što je billboard, kombinirana je sa nestandardnim formatom pletenog, odnosno tkanog billboarda, čime je postignut efekt miksa tradicionalnog i inovativnog. Coca-Cola, brend čiji logo je globalno poznat, ovom kampanjom je pokazala da biti veliki brend znači ujedno prepoznati prave kulturne i lokalne vrijednosti, priopćeno je.

''Ući u finale na jednom ovako renomiranom festivalu je zaista velika čast, kako za tim koji je radio na projektu, tako i za cijelu agenciju. Iako smo zajedno sa klijentom Coca-Cola sudjelovali i osvajali prestižne nagrade na različitim lokalnim i regionalnim festivalima, ovo je prvi put da je naš rad zapažen i na svjetskom nivou, što nam pričinjava posebno zadovoljstvo'', kaže Dubravka Urošević, Regional Account Director agencije UM.

Festival globalnih medija među najznačajnijim je manifestacijama medijske industrije. Na ovogodišnjem festivalu, koji će biti održan u Rimu, sudjelovat će neki od najpoznatijih predstavnika i stručnjaka iz oblasti komunikacija. Ugledan žiri dodijelit će nagrade kampanjama koje su na inovativan način koristile različite medijske kanale. Imena pobjednika bit će objavljena na završnoj svečanosti 14. svibnja u Rimu.

Pregled svih radova koji su ušli u finale nalazi se na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close