Proročica

Čak je Baba Vanga za 2020. godinu predvidjela koronavirus i veliku krizu?

"Neška, korona će biti svuda oko nas". Robeva kaže kako je mislila da to znači da će Bugarska biti pod ruskom okupacijom (krunom), a tek sad je, kako kaže slavna gimnastičarka, shvatila da su se riječi babe Vange odnosile na COVID-19.
Lifestyle / Flash | 01. 04. 2020. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Legendarna Baba Vanga je Nostradamus novoga doba

Neška Stefanova Robeva (73), poznata bugarska gimnastičarka izjavila je za tamošnje medije kako joj je baba Vanga, koju je često posjećivala, neposredno pred smrt 1996. godine rekla: "Neška, korona će biti svuda oko nas".

Korona je bugarska riječ koja znači kruna i vezuje se za rusku dominaciju u zemlji. Robeva je dodala kako je mislila da to znači da će Bugarska biti pod ruskom okupacijom, a tek sad je, kako kaže, shvatila da su se baba Vangine riječi odnosile na COVID-19.

Baba Vanga je navodno 2020. godinu opisivala kao izazovnu za koju je prognozirala čak i ubojstvo ruskog predsjednika Vladimira Putina,. Navodno je predvidjela da će biti čak četiri pokušaja atentata na predsjednika Putina, piše Yahoo News.

Navodno je uspješno predvidjela i strašni tsunami iz 2004. godine u kojem je poginulo 228.000 ljudi, a za ovu godinu  je predvidjeli novi katastrofalni cunami koji će pogoditi svijet.

Brojna ostvarena proročanstva

Baba Vanga postala je poznata u svijetu tek nakon smrti, zbog ispunjenog proročanstva o napadu na Svjetski trgovački centar u SAD-u 11. rujna 2001. godine.

Prorekla je čak i vlastitu smrt. Iako je bila nepismena, njezina proročanstva pisali su njezini prijatelji i rodbina. Predvidjela je II. svjetski rat. Čak je i Adolf Hitler jedanput bio u posjeti Vangi te razočaran izašao iz njezine kuće jer mu je prorekla neslavan kraj.

Ako je vjerovati ovoj proročici, Europljanima se u novoj godini ne piše dobro.

Ona je tvrdila da će naš kontinent 2020. pogoditi snažna ekonomska kriza, no nije poznato hoće li se ona dogoditi zbog Brexita ili nekoga drugog razloga. 

Foto: Twitter / Svi se nadaju da Baba Vanga ima odgovor na Covid-19

Trump će (p)ostati gluh?

Američki predsjednik Donald Trump oboljet će od "tajanstvene bolesti" i ostati gluh.

Baba Vanga nije predvidjela kako će njegova bolest utjecati na kampanju za drugi Trumpov mandat u Bijeloj kući.

No, nisu se sva njezina predviđanja pokazala istinitima, kažu 'partybreakeri'.
 
Primjerice, Vanga je kazala da će u finalu Svjetskoga nogometnog prvenstva 1994. godine igrati dvije reprezentacije čije ime počinje na slovo B, ali su u stvarnosti utakmicu odigrali Brazil i Italija. Bugarska je ispala u polufinalu.

Također je predvidjela i 3. svjetski rat u 2010. godini. No, oko toga predviđanja njezini prijatelji kažu da ga nikada nije izrekla. Uostalom, mnogi tvrde da je započeo 2011. godine... 

Video: Ancient Aliens: Baba Vanga (Season 12, Episode 10) | History

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close