B-Stras

B-Dance novim video spotom poručio Nasilju kaži NE

Plesni studio B-Dance iz Mostara s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi video spot za autorsku pjesmu istoimenog projekta "Nasilju kaži NE".
Lifestyle / Flash | 26. 02. 2020. u 17:01 Bljesak.info
B-DANCE - Nasilju kaži NE (DAN ružičastih majica)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio B-Dance iz Mostara s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi video spot za autorsku pjesmu istoimenog projekta "Nasilju kaži NE".

Svjesni činjenice da je nasilje, bilo kojeg oblika, svakodnevno prisutno u svim okruženjima i da sa sobom nosi teške posljedice u kratkoročnoj i dugoročnoj perspektivi razvoja djece i mladih  plesni studio B-Dance odlučio je reagirati i ove godine i nastaviti svoj projekt povodom obilježavanja ''Dana ružičastih majica'' edukativnim video spotom i pjesmom te ukazati na važnost borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Foto: PR / Nasilju kaži NE, Plesni klub B-Dance

Tekst i glazbu, za veselu pjesmu kojom se želi osvijestiti važnost prevencije vršnjačkog nasilja, napisala je predsjednica plesnog studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo producentskog dua Unanimo. Pjesmu izvodi vokalno plesna grupa B-Stras koja je također dio ovog uspješnog plesnog kolektiva.

Video produkcija povjerena je Danieli Antičić, inače plesačici B-Dancea, koja je sav materijal snimila i montirala u jednu sjajnu edukativnu plesnu priču. Kadrovi video spota snimani su na više lokacija u Mostaru te ovim putem idu zahvale osnovnoj školi Ilija Jakovljević, Sportsko rekreativnom centru ''Radobolja'' te ''Arena Kids igraonici'' na ustupljenom prostoru za snimanje. Akteri video spota su plesači i pjevači PS B-Dancea.

Inače, plesni studio B-Dance već četrnaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub  u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine i ovo je njihov već treći projekt u sklopu obilježavanja Dana ružičastih majica.

Kopirati
Drag cursor here to close